Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tez chodze na zajecia 3x w tygodniu po 6 godzin siedzenia, tluke sie tam autobusem z mlodym w wozku. Ale szpital mam zaraz obok uczelni, duzo blizej niz z domu. Zabieram ze soba tylko karte ciazy w razie czego.Ja powinnam dziś do college jechać i się zastanawiam bo bez tego auta trochę lipa eh [emoji57]
Nawet mój teraz mówi że nie powinnam bo jakby się coś stało to jest 1.1h jazdy zeby on mnie zabral do szpitala.. A tu jeszcze w tamtą stronę musze się pociągiem 30min tłuc i że też te skurcze.. sama nie wiem czy powinnam zostać czy jechać hmm.. niby 2tyg temu nie było tak źle jak pojechałam. A dziś chyba ostatnie zajęcia z tego co się orientuję. Hmm..
Zazdroszczę Ewciiik spokoju.. ja wcześniej też się nie martwilam. Nie wiem co mi się stało. To przez brak zajęcia heh [emoji23] naprawdę..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Super dzielny maluszek[emoji108] ciesze się że się cieszysz [emoji173]A my po kontroli noworodkowej. Wszystko dobrze, umówione kontrolne USG głowy oraz USG bioderek.
Co najważniejsze, maluszek urósł 2cm i waży już 3.5kg
Cieszę się jak wariatka z tej wagi, bo długo nam nie chciała rosnąć.