Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę, że każda mama wcześniaczka Wam powie: jak tylko możecie, to chowajcie Wasze maleństwa w brzuszkachLink do: Pośpiech wysoce niewskazany! O tym, że dwa tygodnie mogą czynić różnicę.
Tu jest fajny artykuł o wcześniejszych porodach. Oczywiście ze czasami natura tak chce i nie ma wyjścia, ale nie ma sie co spieszyć.
Ewciiik ma racje ja tez cały czas mam wrażenie ze pojeb....yyy mi sie str bo znowu czytam to samo
No ale w ciąży to aucie rozumiemy
No a ja dzis wymiotowałam :/ nie wiem od czego w sumie troche sie zmieniłam ale stało mi cos na zoladku dreszcze aż miałam jak poszło to było juz lepiej chociaz pózniej latałam na dwójkę do kibla ze 4 razy.
Z córka tak nie miałam wiec nie wiem ale młody mógłby cyrku nie robić i siedzieć tam gdzie mu najlepiej u nas dopiero 36+3 a sr nam wizytę ale nie wiem czy dotrwam ! Byle na liczniku 37 miec i juz jakis większy spokój by był.
Ale popieram w 100% każdy dzien jest bardzo wazy. Córka urodziła sie idealnie w terminie teraz raczej nie mam na to szans bo chhba łożysko juz na to nie pozwoli.
Musze jechac po wynik w pon na paciorkowca to moze dr mnie przyjmie te dwa dni wcześniej żebym latać nie musiała bo mam jakies 20 km a cały czas jeżdżę sama bo ktoś z mała musi zostać w domu.