Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
daj znac po wizycie! trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po Twojej myśliewciiik o 15 mam lekarza. Zobaczymy co się okaże...koleżanka pytała o mój przypadek swojej położnej. Ta powiedziała, że jak lekarz oceni, że łożysko jest w złym stanie, a szyjka będzie zamknięta to raczej zrobią cc...
mi te 3 tyg do cc zostaly.. przerazona troche jestem a z drugiej str doczekac sie nie moge xPPaulyna super wyglądasz !! A brzuszek mam wrażenie ze nadal wysoko ale to zależy jaki był przedtemja zaraz dobije tez do 37 tc
![]()
ja też już marzę o ciuszkach po porodzie, poczyniłam nawet zakupy
a to my 2 dni temu![]()
![]()
Właśnie codziennie coś robię w domu, aby mały troszkę bardziej ruchliwy był, ale póki co nic to nie daje...jeszcze sie dowiedziałam ze maz dziś wcześniej nie wróci tylko do jutra do 5 rano jest...a ja stwierdziłam ze nie mogę czekać aż mój znajdzie wolne aby dziecko mogło przyjść. Ja mu mowię ze nawet jak będzie w pracy to ja będę próbować małego rozruszyc...a to czy znajdzie kogoś na zastępstwo to juz przestałam sie martwić... przecież nie mogę specjalnie opóźniać porodu, bo koleżanka z pracy ma problemy jakieś z urzędem...powiedziałam mu ze jak mnie dziś czy w nocy złapie to ja nie będę czekać. Zobaczę za dwie trzy godz jak często maly sie rusza i wtedy do położnej zadzwonię aby sie zapytać...