Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja po kolejnej wizycie położnej. Dzisiaj moja już zaczęła przychodzić.
Zbadala małego i znowu to samo powiedziała co wczoraj tamta że ma krótkie wiazadelko podjezykowe chyba jakoś tak to się tłumaczy. [emoji17] jak będzie mały dalej ładnie ssal to wporzadku a jak nie to musi mieć zabieg. Eh. Bardzo mnie to zasmucilo [emoji17] wcześniej o czymś takim nie wiedzialam dopiero czytam coś co wujek Google mówi eh..
A tak to zobaczyła na piersi i brzuch.. piersi ok. Mięśnie mówi że mi się rozeszły delikatnie tylko więc pokazała mi 2 ćwiczenia. Ale mówi ze fizycznie wroci do plaskiego [emoji108]
Ewciiik dopytalam o ten spacer ona mówi że taak spacer jak najbardziej zalecają dla dziecka ale nie dla mnie. Wiec mówi żeby nie daleko 10-15min bo mogę bardziej krwawic zacząć i jak tylko mi się coś zakolysze to mam wracać.
A u mnie akcja tempo ślimacze Bylam u mojego ginekologa rozwarcie do 2 palcow doszlo! I do niedzieli na pewno urodze hehe skurcze bardzo rozne od 15-2min jak beda co 10to szpital znowu
Anik to jak przebija pecherz to 24h i bedziesz tulic
Baby nie ma sie czym przejmowac tak bardzo.jesli ladnie je to ok. Znajoma miala i jadla cora ladnie i jak byla starsza to podcinali,a innej co urodzila pare dni temu podcieli odrazu w szpitalu i z glowy,pieknie je odrazu. Ja sama mialam w podstawowce podcinane bo seplenilam troche. Dali zastrzyk i ciach i po krzyku.
Mój synek miał pod, nacinane od razu w szpitalu. Lepiej to zrobić wcześnie. Lekarka mówiła, że to dla niego nie będzie bardziej nieprzyjemne, niż te wszystkie szczepienia i pobierania krwi, robią to w znieczuleniu miejscowym. Starsze dziecko się stresuje, taki maluch nie, bo jest mniej świadomy tego, co się dzieje.
No starsze dziecko to sie przejmuje bo zAstrzyk i tna a pozniej kaza jezyk wystawiac ale sama wiem ze nic nie boli[emoji12] chociaz mama mnie musiala przekupic rolkami[emoji23]
Ja podpięta pod ktg...położna musiała lekarza zawołać bo nie umiała znaleźć główki, tam gdzie powinna być główka miał zebra...lekarka przyszła i sprawdziła i okazało sie ze główkę ma jeszcze niżej...wiec na szczęście główka jest tam gdzie powinna być...zobaczymy jak to sie potoczy...położna mówi ze jakby nie odeszły wody to będą mi hormon podawać co zmiękczy szyjkę