MangoWawa
Fanka BB :)
A ja juz po lekarzu . Jest serduszko bijące14 mm dzidzia . 7/8 tydzień ciazy.
Gratulacje!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje!
JA mam wizyte 11 sierpnia i też zleciła mi już lekarka wszystkie badania i mam je zrobic za 3 tygodnie bliżej daty kolejnej wizyty. Wtedy będę już w 9 tygodniuJa na drugą wizytę tez czekam do 9 sierpnia ale czas pewnie zleci szybko.... tydzień temu miałam pierwsze badanie usg i serduszko bije, fasolka miał wtedy 5 mm, ogólnie wszystko ok, do 9 sierpnia mam zrobić wszystkie badania zlecone przez lekarza i jak dobrze liczę to będzie to mój 10-11 tydz.
Gratulacje!A ja juz po lekarzu . Jest serduszko bijące14 mm dzidzia . 7/8 tydzień ciazy.
Na pewno bedzie dobrze, jestem tego pewnaJa już po wizycie. Serdecznie jeszcze nie ma...ciąża młodsza oceniona na jakiś 5-6 tydzień. Trochę mnie niepokoi słaby przyrost na tym etapie beta hcg ale z tego co pamiętam któraś z was też nie miała za wysokiego poziomu beta hcg?:> sama teraz nie wiem czy się tym przejmować czy nie ale porównując poprzednia ciaze było inaczej... ale zobaczymy. Mam nadzieję że z fasolka będzie wszystko w porządku. ..
Dzięki kinia :*Na pewno bedzie dobrze, jestem tego pewna!!