reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Jeśli chodzi o wizyty to: ja mam w przyszły poniedziałek na NFZ (to bedzie 9t5d), a początek sierpnia znowu prywatnie. Mi na lekką infekcję związaną ze zmianą pH pomogły czopki Lactovaginal :) miałam to w 6t -7 t ciąży :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na drugą wizytę tez czekam do 9 sierpnia ale czas pewnie zleci szybko.... tydzień temu miałam pierwsze badanie usg i serduszko bije, fasolka miał wtedy 5 mm, ogólnie wszystko ok, do 9 sierpnia mam zrobić wszystkie badania zlecone przez lekarza i jak dobrze liczę to będzie to mój 10-11 tydz.
JA mam wizyte 11 sierpnia i też zleciła mi już lekarka wszystkie badania i mam je zrobic za 3 tygodnie bliżej daty kolejnej wizyty. Wtedy będę już w 9 tygodniu :)

A ja juz po lekarzu . Jest serduszko bijące :):) 14 mm dzidzia . 7/8 tydzień ciazy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje ;)

Ja właśnie czekam na wizyte prywatnie :)

74709jcg0i411sm0.png

Ja już po wizycie. Serdecznie jeszcze nie ma...ciąża młodsza oceniona na jakiś 5-6 tydzień. Trochę mnie niepokoi słaby przyrost na tym etapie beta hcg ale z tego co pamiętam któraś z was też nie miała za wysokiego poziomu beta hcg?:> sama teraz nie wiem czy się tym przejmować czy nie ale porównując poprzednia ciaze było inaczej... ale zobaczymy. Mam nadzieję że z fasolka będzie wszystko w porządku. ..

Ja już po wizycie. Serdecznie jeszcze nie ma...ciąża młodsza oceniona na jakiś 5-6 tydzień. Trochę mnie niepokoi słaby przyrost na tym etapie beta hcg ale z tego co pamiętam któraś z was też nie miała za wysokiego poziomu beta hcg?:> sama teraz nie wiem czy się tym przejmować czy nie ale porównując poprzednia ciaze było inaczej... ale zobaczymy. Mam nadzieję że z fasolka będzie wszystko w porządku. ..
Na pewno bedzie dobrze, jestem tego pewna :) !!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry