reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Melduje sie po wizycie. Mam malutkie oddzielenie kosmowki czyli mały krwiaczek, musze oznaczyć progesteron i wtedy decyzja czy brać duphaston czy nie. Identyczna sytuacja jak w pierwszej ciazy. Wczoraj na NFZ nic nie zauważyła doktor. Dzidzia ciut starsza niż wg om :) tak samo jak wczoraj na usg. Juz widać zawiazki rączek i nóżek ;)

Pytanie do was- będziecie robić test pappa lub podobny ?

Tomag8 bedzie dobrze na pewno, inaczej byc nie moze :) moze pózniej doszło do zapłodnienia i dlatego mniejsza jest ?
1468950551-z2ng2f.jpeg

74709jcg0i411sm0.png

Melduje sie po wizycie. Mam malutkie oddzielenie kosmowki czyli mały krwiaczek, musze oznaczyć progesteron i wtedy decyzja czy brać duphaston czy nie. Identyczna sytuacja jak w pierwszej ciazy. Wczoraj na NFZ nic nie zauważyła doktor. Dzidzia ciut starsza niż wg om :) tak samo jak wczoraj na usg. Juz widać zawiazki rączek i nóżek ;)

Pytanie do was- będziecie robić test pappa lub podobny ?

Tomag8 bedzie dobrze na pewno, inaczej byc nie moze :) moze pózniej doszło do zapłodnienia i dlatego mniejsza jest ?
1468950551-z2ng2f.jpeg

74709jcg0i411sm0.png
Dzięki kochana. Pewnie tak było nie ma co przejmować się na zapas chyba. Mam nadzieję że u ciebie będzie dobrze :-) super takiego małego człowieczka zobaczyć, cud miód normalnie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry