Asica66
Fanka BB :)
Powtórz sobie i będziesz wiedziała czy jest dobrze nie będziesz się denerwowaćChyba po prostu powtórzę betę za 48 godzin i zobaczę co wyjdzie... jak myślicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powtórz sobie i będziesz wiedziała czy jest dobrze nie będziesz się denerwowaćChyba po prostu powtórzę betę za 48 godzin i zobaczę co wyjdzie... jak myślicie?
Chyba po prostu powtórzę betę za 48 godzin i zobaczę co wyjdzie... jak myślicie?
Chyba po prostu powtórzę betę za 48 godzin i zobaczę co wyjdzie... jak myślicie?
Będziemy umierać razem, podobno razem raźniej. Damy radę i zobaczysz w marcu będziemy szczesliwymi mamuskami :-)U mnie tez nie bylo serca. Wczoraj o 11 robilam bete (1235) i jutro po pracy bede powtarzac. Wynik w czwartek do poludnia. Umre ze strachu.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po wizycie! Jest maluch i serduszko. Dostałam zastrzyki, kolejna wizyta za 2 tyg
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Będziemy umierać razem, podobno razem raźniej. Damy radę i zobaczysz w marcu będziemy szczesliwymi mamuskami :-)
A kiedy miałaś ostatnia miesiaczke?
Dzięki kochana. Pewnie tak było nie ma co przejmować się na zapas chyba. Mam nadzieję że u ciebie będzie dobrze :-) super takiego małego człowieczka zobaczyć, cud miód normalnie :-)Melduje sie po wizycie. Mam malutkie oddzielenie kosmowki czyli mały krwiaczek, musze oznaczyć progesteron i wtedy decyzja czy brać duphaston czy nie. Identyczna sytuacja jak w pierwszej ciazy. Wczoraj na NFZ nic nie zauważyła doktor. Dzidzia ciut starsza niż wg omtak samo jak wczoraj na usg. Juz widać zawiazki rączek i nóżek
Pytanie do was- będziecie robić test pappa lub podobny ?
Tomag8 bedzie dobrze na pewno, inaczej byc nie mozemoze pózniej doszło do zapłodnienia i dlatego mniejsza jest ?
![]()
![]()
Ja po wizycie! Jest maluch i serduszko. Dostałam zastrzyki, kolejna wizyta za 2 tyg
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom