Ola_fasola
Moderatorka
Z om 7 ale wielkosc pecherzyka wskazywal na 6. Owulacja 18-19.06 przy 30dc.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
No to pózniej niż ja, bedzie dobrze, za tydzien półtora bedzie juz serduszko
Eveee cos sie nie odzywa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z om 7 ale wielkosc pecherzyka wskazywal na 6. Owulacja 18-19.06 przy 30dc.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie zarodek był :-)No to pózniej niż ja, bedzie dobrze, za tydzien półtora bedzie juz serduszkoa zarodek juz było widać?
Eveee cos sie nie odzywa
![]()
No to pózniej niż ja, bedzie dobrze, za tydzien półtora bedzie juz serduszkoa zarodek juz było widać?
Eveee cos sie nie odzywa![]()
![]()
No właśnie dziewczyny, kiedy mówicie najbliższym?
My jesteśmy w tej samej sytuacji, też mam w piątek usg. Będę trzymać kciuki za Ciebie.Nie mam jeszcze terminu bo cekam caly czas na serduszko [emoji45] W piatek nastepna wizyta .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam na wizycie w 5 tygodniu i też tylko pęcherzyk i ginekolog powiedział, ze wszystko jest prawidłowo jak na ten czasA jak u mnie między 4 a 5 tygodniem był sam pęcherzyk to okej? lekarz nic nie mówił bo za wcześniej, żeby coś ocenić.
No i dobrze! Cieszę się z serduszka. Zastrzyk... jak trzeba to trzeba, zresztą co Ci będę pisała, doskonale wiesz.Ja po wizycie! Jest maluch i serduszko. Dostałam zastrzyki, kolejna wizyta za 2 tyg
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje ! Mały byczek już ^^A ja juz po lekarzu . Jest serduszko bijące14 mm dzidzia . 7/8 tydzień ciazy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom