Carolajna32
Fanka BB :)
U mnie będzie ok 14 miesięcyCzy jest tu jakaś mama która będzie mieć mała różnice wieku między dziećmi? Tzn taką do 2 lat?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie będzie ok 14 miesięcyCzy jest tu jakaś mama która będzie mieć mała różnice wieku między dziećmi? Tzn taką do 2 lat?
Piękne słoneczko, gratulacje :-)Zobacz załącznik 763477
Mój skarb <3 Całe 1,80 cm do kochania!
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem, jestem. [emoji4]No to pózniej niż ja, bedzie dobrze, za tydzien półtora bedzie juz serduszkoa zarodek juz było widać?
Eveee cos sie nie odzywa![]()
![]()
Dobrze cie znowu slyszec/w sumie to czytać i wiedzieć że jest Oki :-)Jestem, jestem. [emoji4]
Na weekend byliśmy u rodziców, a teraz w pracy taki kocioł, że nie ma jak po tyłku się podrapać. [emoji12] Niestety koleżanka złamała palec prawej ręki i ją zastępuję. Po południu wracam padnięta, obiad, zakupy i lulu.
Lili została jeszcze u dziadków. Siedzi już 1,5 tygodnia i ani myśli wracać. [emoji23] Chyba zostanie do końca sierpnia.
Generalnie czuję się dobrze. Nawet mnie nie mdli. Czasem aż się zastanawiam czy w ciąży jestem. [emoji12] w weekend tylko mnie tak głowa bolała, że myślałam, że zwymiotuję. W niedzielę musiałam wziąć apap.
Dziewczynom, które widziały serduszka gratuluję i trzymam kciuki za kolejne wizyty! [emoji4][emoji4][emoji4]
Miło mi. [emoji4]Dobrze cie znowu slyszec/w sumie to czytać i wiedzieć że jest Oki :-)
Taaak byłam dzisiaj ale niestety serduszka jeszcze nie słyszałam na razie pecherzyk i zarodek. Ciąża młodsza niż wychodzi z cyklu jednak chyba później owulka była (przynajmniej mam taką nadzieje) za jakieś 2 tygodnie kazał przyjść. W sumie jedyne co mnie martwi to beta która tak sobie rośnie i nie wiem ale chyba w czwartek powtórzę i zobaczę jak przyrosła w stosunku do dzisiejszego wynikuMiło mi. [emoji4]
Byłaś już u lekarza?