Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ps. Do grona emerytek ciążowych też dołącze- zapłodnienie prawdopodobnie w dzień moich 31 urodzin
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dwie stare jesteśmymoje pierwsze skojarzenie było takie samo i bardzo się ucieszyłam, że jesteśmy dwie
Ja się nie boję, ale to moje drugie dziecko. Bardzo się cieszę... Ja dzisiaj powiedziałam mamie i przyjaciółce. No i siostrze, bo termin wypada w jej urodziny... :-)Dziewczyny...a nie boicie się? Mówiłyście juz bliskim, znajomym? U mnie i tak już za dużo ludzi wie, ale nie mogę buzi na kłódkę utrzymać. Od tygodnia dziecko to mój główny temat do przemyśleń (staraliśmy się o nie z mężem)...z rodziny moja Mama i mąż. Teściowie nic.za wcześnie. W pracy dwie bardzo bliskie koleżanki. I tak sporo jak na 6tc
Zawsze są obawy. Ja też się tego obawiam, ale staram się myśleć pozytywnie.eveee ja się boję, że zgubię ciążę...zresztą chyba ja już tak mam- myślę o wszystkich opcjach, nawet najstraszniejszych. Wiem, ze tak wczesną ciążę można poronić, że wiem o niej tylko tydzień ale byłoby mi bardzo przykro...a jak u was z objawami? Przyjmujecie coś poza kwasem foliowym? I jeszcze- kilka z Was już było, ale na kiedy planujecie wizyty u ginekologa?spoooro pytań wiem wiem