reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dziewczyny ja w kolejce do lekarza miałam wejść o 11:20 a tu jeszcze Pani doktor nie ma...
Brzuch dzisiaj też boli ale dużo mniej.
Nie wiem czy da mi zwolnienie...

Dziewczyny strasznie ciężko was nadrobić ![emoji4]gaduly[emoji4]też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ,tym które już były gratuluję udanych wizyt [emoji4]a ja mam mały problem pewnie nie powinnam w tym wątku ale innych chyba nikt tak często nie czyta jak tego [emoji6]otóż już miałam poukładane w głowie,że kupuje kolyske ale zorientowałam się że przecież mimo że to fajna sprawa to starczy na jakieś max 6 miesięcy przy małym dziecku ...a potem znów problem gdzie maluch ma spać i kupowanie łóżeczka a sprzedawanie kołyski .problem w tym że mam małe mieszkanie jeszcze przez najbliższe 4 lata starsza Cora ma swój pokój ale maluch będzie z nami w salonie...szukam jakichś ciekawych rozwiązań żeby łóżeczko nie zajmowało dużo miejsca było na kółkach ale tak czy siak to są te standard owe rozmiary 120x60 1/3salonu mi zajmie [emoji13]a jeszcze fotelik później do karmienia ,bujaczek omg![emoji4]jak znacie jakieś ciekawe rozwiązanie to pomóżcie

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny strasznie ciężko was nadrobić ![emoji4]gaduly[emoji4]też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ,tym które już były gratuluję udanych wizyt [emoji4]a ja mam mały problem pewnie nie powinnam w tym wątku ale innych chyba nikt tak często nie czyta jak tego [emoji6]otóż już miałam poukładane w głowie,że kupuje kolyske ale zorientowałam się że przecież mimo że to fajna sprawa to starczy na jakieś max 6 miesięcy przy małym dziecku ...a potem znów problem gdzie maluch ma spać i kupowanie łóżeczka a sprzedawanie kołyski .problem w tym że mam małe mieszkanie jeszcze przez najbliższe 4 lata starsza Cora ma swój pokój ale maluch będzie z nami w salonie...szukam jakichś ciekawych rozwiązań żeby łóżeczko nie zajmowało dużo miejsca było na kółkach ale tak czy siak to są te standard owe rozmiary 120x60 1/3salonu mi zajmie [emoji13]a jeszcze fotelik później do karmienia ,bujaczek omg![emoji4]jak znacie jakieś ciekawe rozwiązanie to pomóżcie

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam ten sam problem[emoji14]Ale chyba kołyska jednak u nas będzie bo tak jak mówisz mieszkanie nie za duże więc w salonie kolyska się zmieści :) :) jak dzidzia będzie miała około 6 miesięcy to kupimy turystyczne i będzie w pokoju z bratem[emoji14]

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie 9t 6d i według OM i pobolewa brzuch i jak siedzę w pracy to lewy jajnik aż ciągnie do pachwiny... poza tym piersi znacznie powiększone i wrażliwe no i napady głodu, senność.
co do kontroli wagi to chętnie, bankowo przytyłam, bo ja już brzuch widzę....w pierwszej ciąży przytyłam 10 kg

To te które chcą dołączyć do kontroli wagi - napiszcie mi swoje aktualne wagi i wzrost na priv. Zrobię tabelę

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry