reklama

Marcowe mamusie 2017

wITAMY :)

A ja cały czas mam w myslach czy aby na pewno test wyszedł prawidlowo czy mam jakieś omamy :| mam nadzieje, że jutrzejszy wynik Beta mnie ucieszy i bede najszczęsliwsza!!

reklama
Ja jeszcze wczoraj testa robiłam. [emoji23][emoji23]
1467708641-1d1mld.jpeg
WOW ale krechy !! Ja też takie chce !! chyba jutro z rana powtórzę test bo jak na razie to bladziuch był :P :)

Dziewczyny dopisałam się do tabelki
Widzę, że jestem tu najstarszą mamusią:p
Mam nadzieje, ze będę mogła Cię oswobodzić od tego zaszczytu bycia najstarszą i dołączę do Was :D ja rocznikowo 35 w tym roku (choc do grudnia jeszcze 34...) :) Walczę o swoje pierwsze dzidzio.
Ale czy dołączę dopiero się okażę.. :) Termin @ na sobote, ale poszłam dzisiaj na betę. Sikańce negatywne na razie.. Rok temu w cyklu czerwcowo-lipcowym zaszłam, dlatego tak licze ze moze wroci do mnie moj aniołek wlasnie po roku :)

reklama
Lampkę wina można? a piwo "bezalkoholowe" - takie 2% też można?
Lampka wina dobrze wpływa na organizm. Dla zdrowotności. We Włoszech jest to naturalne i normalne. Nie mowie o piciu lampki codziennie, a raz/dwa w trakcie ciąży. Kawa lekka krzywdy też nie zrobi. Byle nie pić jej 5 razy dziennie, a góra raz :)
Ja kawę piję słabą. Moja mama i babcia też piły i nigdy nie słyszały od lekarzy, że przez najbliższe 9 msc mają kategoryczny zakaz.
Uczono mnie, że wszystko w nadmiarze szkodzi. Nawet sałata :)

P.S Robiłam badania na inkach :) Nawet nie wiesz jaki syf pijesz. (To samo się tyczy większości herbat zielonych) Lepiej weź wsyp małą prawdziwą,dobrej jakości kawę. Łyżeczkę z mlekiem.
Znacznie gorszym wyborem właśnie są herbaty, teina to nic dobrego.
Przykład z winem nie oznacza, że masz to robić. Mówię, co robią i na co pozwalają w krajach innych niż polska. Inaczej też myślą w Kanadzie, UK czy IR. Polska ma swój własny "styl" myślenia, często, gęsto 100 lat za murzynami.

P.P.S Jestem z wykształcenia chemikiem i biologiem molekularnym :) Badania prowadziłam na studiach i w późniejszej pracy zawodowej. Tu akurat (kawa/herbata) wiem co mówię

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry