eveee
Moderatorka
Ooo... to późno musiałaś mieć owulację.24 maja...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo... to późno musiałaś mieć owulację.24 maja...
Dzięki, człowiek uczy się przez całe życie najwyraźniejLampka wina dobrze wpływa na organizm. Dla zdrowotności. We Włoszech jest to naturalne i normalne. Nie mowie o piciu lampki codziennie, a raz/dwa w trakcie ciąży. Kawa lekka krzywdy też nie zrobi. Byle nie pić jej 5 razy dziennie, a góra raz
Ja kawę piję słabą. Moja mama i babcia też piły i nigdy nie słyszały od lekarzy, że przez najbliższe 9 msc mają kategoryczny zakaz.
Uczono mnie, że wszystko w nadmiarze szkodzi. Nawet sałata
P.S Robiłam badania na inkachNawet nie wiesz jaki syf pijesz. (To samo się tyczy większości herbat zielonych) Lepiej weź wsyp małą prawdziwą,dobrej jakości kawę. Łyżeczkę z mlekiem.
Znacznie gorszym wyborem właśnie są herbaty, teina to nic dobrego.
Przykład z winem nie oznacza, że masz to robić. Mówię, co robią i na co pozwalają w krajach innych niż polska. Inaczej też myślą w Kanadzie, UK czy IR. Polska ma swój własny "styl" myślenia, często, gęsto 100 lat za murzynami.
11 czerwca i jestem pewna w 100%Ooo... to późno musiałaś mieć owulację.![]()

Miałaś monitoring?11 czerwca i jestem pewna w 100%![]()
A skąd jesteś? :-)
Mój lekarz przyjmuje w przychodni na NFZ.
cykl mam 32 dniowy więc nie wiem i następną miesiączkę powinnam dostać chyba 25 czerwca...i nic nie mam a chyba mój test mnie nie oszukuje ??:> Zrobię jutro z porannego moczu i zobaczymyMiałaś monitoring?
Hmm jeśli 11 czerwca miała owu, to nie powinien test wyjść Ci wcześniej??![]()
normalnie rzut beretem, tylko wisłę wpław przepłynąć
Aby rozwiać wątpliwości. Alkoholu nie piję teraz. Piłam pierwsze 2 tygodnie jak nie wiedziałam, że jestem w ciąży (3 piwa). Nigdy nie miałam jakiejś potrzeby na picie,ani fajki. Mimo,że piłam i paliłam. Za to kawa to moje uzależnienie. Tyle, że piję zmieloną świeżo kawę. Żadne neski, sreski. Maz 1 dziennie. Słabą.Dzięki, człowiek uczy się przez całe życie najwyraźniejz teiną nie mam problemu bo nie pijam herbaty
![]()
normalnie rzut beretem, tylko wisłę wpław przepłynąć![]()