reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
My zupełnie nie mamy jeszcze pomysłu, jak z córką wiedzieliśmy od razu że będzie Klara to przy drugiej ciązy ani dla synka ani dla córki nie mamy pomysłu, mężowi się zupełnie podoba co innego niż mi. O chłopcu zawsze mysleliśmy żeby był Wiktor ale jakoś kojarzy nam się z Wiktorią, Wiktorek - traktorek, no do każdego imienia jest jakies skojarzenie..córka mówi że chce albo Bruno albo Hugo ... ale Hugo... Dla dziewczynki chyba Pola albo Helenka, na razie myśle tylko o synku dla dziewczynki jest sporo fajnych coś wybierzemy :)
jeszcze Franio fajne imie ale każdy Franio którego znam jest dziwny ???

U nas jak będzie chłopczyk to Nikodem a dziewczynka to nie mamy pojęcia :) Za duży wybór. Malwina, Emilia, Iga, Kamila, Klara, Wera :D
Przy córce nie mieliśmy problemów bo od razy było, że będzie Hania. teraz przy chłopcu wiemy że tylko Nikoś. Gorzej z drugą dziewczyną :)

reklama
Cześć kobietki. Mogę się do was dołączyć? Ostatnia miesiączka 27.05. Byłam u gina,jednak ciąża okazała się młodsza bo ok 4tydz 4dzień. Widziałam na monitorze co nieco. Pojawiły się dwa pęcherzyki, jest opcja że będą bliźniaki:):):) Ale jeden pęcherzyki mniejszy i jeszcze zarodków nigdzie nie było. Kolejna wizyta 25.07. Wtedy okaże się czy jest serduszko i co z tym mniejszym pęcherzykiem. Pozdrawiam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry