Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja od dwóch miesięcy raz, chłopak pewnie nie długo znajdzie sobie kochankę. Po krwotoku boję się. Nic na to nie poradzę.Dziewczyny a jak z seksem u was ? Ze tak wprost zapytam![]()
My od początku ciąży nic a nic a powiem Wam ze ochotę mam wielka bie wspominając o moim biednym mtylko najpierw ten krwiak i zakaz teraz jakos nisko mam łożysko i nie wiem czy mozemy a zapomniałam zapytać dr ba wizycie a głupio mi tak napisać mu SMS czy mozemy
![]()
U nas pożycie bardzo dobrze. Jedynie jak wymiotowałam bardzo i byłam osłabiona to nie współżyliśmy, ale teraz to nawet jak mnie głowa boli to nie stoi nic na przeszkodzie. Generalnie klika razy w tygodniu.Dziewczyny a jak z seksem u was ? Ze tak wprost zapytam
My od początku ciąży nic a nic a powiem Wam ze ochotę mam wielka bie wspominając o moim biednym mtylko najpierw ten krwiak i zakaz teraz jakos nisko mam łożysko i nie wiem czy mozemy a zapomniałam zapytać dr ba wizycie a głupio mi tak napisać mu SMS czy mozemy
![]()