Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja od dwóch miesięcy raz, chłopak pewnie nie długo znajdzie sobie kochankę. Po krwotoku boję się. Nic na to nie poradzę.Dziewczyny a jak z seksem u was ? Ze tak wprost zapytam![]()
My od początku ciąży nic a nic a powiem Wam ze ochotę mam wielka bie wspominając o moim biednym mtylko najpierw ten krwiak i zakaz teraz jakos nisko mam łożysko i nie wiem czy mozemy a zapomniałam zapytać dr ba wizycie a głupio mi tak napisać mu SMS czy mozemy
![]()
U nas pożycie bardzo dobrze. Jedynie jak wymiotowałam bardzo i byłam osłabiona to nie współżyliśmy, ale teraz to nawet jak mnie głowa boli to nie stoi nic na przeszkodzie. Generalnie klika razy w tygodniu.Dziewczyny a jak z seksem u was ? Ze tak wprost zapytam
My od początku ciąży nic a nic a powiem Wam ze ochotę mam wielka bie wspominając o moim biednym mtylko najpierw ten krwiak i zakaz teraz jakos nisko mam łożysko i nie wiem czy mozemy a zapomniałam zapytać dr ba wizycie a głupio mi tak napisać mu SMS czy mozemy
![]()