reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ogólnie spoko. Ale ja zalamalam w nim ramę, wciągalam wózek z dzieckiem i zakupami po schodach na pierwsze piętro prawie codziennie.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Dzięki za odpowiedź :) Izuś85 a zauważyłaś że mamy dokładnie ten sam dzien ciąży? no ok 1 dzien różnicy ;) liczony wg ostatniej miesiączki? ja tak :) a ruchy czuje od tygodnia (jak leżę) :) a Ty? :)

reklama
Tez juz bym chciała czuć ruchy :-) Czasami jak zasypiam nasłuchuje trzymając brzuch czy coś tam juz trzepocze :p

U nas z seksem coraz lepiej w 2 trymestrze ;-)

Tez juz bym chciała czuć ruchy :-) Czasami jak zasypiam nasłuchuje trzymając brzuch czy coś tam juz trzepocze :p

U nas z seksem coraz lepiej w 2 trymestrze ;-)
Ja sie spodziewalam czegos innego jako pierwsze ruchy płodu :) myslalam ze poczuje jakies "łaskotki" czy cos a u mnie poprostu maluszek sie rozpycha ciekawe co wtedy robi jak go tak czuje i widze przez brzuch :)

Super z zakupami, ja jeszcze mam w garderobie rzeczy, w których mi wygodnie. No, ale czarne spodnie ciążowe bym chciała kupić koniecznie. Mam 2 pary jeansów, ale póki co za mały brzuszek na nie :p
1/2 moich koszul już spakowałam w worek próżniowy, bo nie dopinały się w biuście ;-) no i część spodni też odłożona na dno szafy, bo cisną w brzuch.

mi rano normalne jeansy wchodziły, ale na koniec dnia musiałam je rozpinać bo mnie cisnęły w brzuch. Nie chcę ściskać małej więc zainwestowałam już w spodnie - posłużą do 9 msc bo są za duże :p

reklama
Do góry