Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tymi przesadami to tak jestWiecie ze od kilku lat w Polsce rodzi sie wiecej chlopcow niz dziewczynek?! Fajnie... moze wkoncu na 1 babke bedzie przypadac 2 facetow a nie odwrotnieChoc babcie straszyly ze jak wiecej chlopcow sie rodzi to na wojne sie ma ale mowia tez ze jak chec na slodkie to dziewczynka a kwasne to chlopak a ja wcinam kwasne i w brzuszku mam dziewczynke
![]()
Hej, a w których tych 4 mają? [emoji16]ja też w hm kupowałam. Spodnie mega wygodne i na bank długo posłużą bo mocno się rozciągają
Rajstopki też w hm kupiłam i nawet nie ma tragedii cenowej.
Jedyny minus to to, że nie w każdym sklepie mają kolekcję dla ciężarnych - w wawie tylko w 4 sklepach.
My jak sie uda to i tak chcemy drugie szybko[emoji3] jakod poczatkiem 2018 będziemy się starać[emoji3] mam nadzieję ze nie zmienie zdania po 1 porodzie [emoji23] i zr pojdzir jak teraz i uda sie w 1 cyklu[emoji3]no my też wolimy córcie, bo mój ma synka jużA mi się już te warkoczyki marzą
Jak będzie chłopak to za rok staramy się o następne
![]()
My troche pozniejMy jak sie uda to i tak chcemy drugie szybko[emoji3] jakod poczatkiem 2018 będziemy się starać[emoji3] mam nadzieję ze nie zmienie zdania po 1 porodzie [emoji23] i zr pojdzir jak teraz i uda sie w 1 cyklu[emoji3]
![]()
Nie zauważyłamDzięki za odpowiedźIzuś85 a zauważyłaś że mamy dokładnie ten sam dzien ciąży? no ok 1 dzien różnicy
liczony wg ostatniej miesiączki? ja tak
a ruchy czuje od tygodnia (jak leżę)
a Ty?
![]()
Ja już jakiś czas temu musiałam nabyć, bo się w swoje nie mieściłam a z poprzedniej ciąży mam z hm rozmiar 36 i małeDziewczyny dokonałam pierwszych zakupów dla ciężarnej matkiKupiłam jeansy, legginsy i rajstopy - ło matko, o niebo lepiej
Jak mi teraz wygodnie, nic mnie nie ciśnie
![]()