Dzoaśka
Fanka BB :)
A właśnie espumisan sobie dziś kupie [emoji5]No nie wiem bo jestem strasznie gazowana [emoji5] [emoji16] [emoji14]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A właśnie espumisan sobie dziś kupie [emoji5]No nie wiem bo jestem strasznie gazowana [emoji5] [emoji16] [emoji14]
Ha ha [emoji3]zobaczysz to naprawdę można odróżniaćNo nie wiem bo jestem strasznie gazowana [emoji5] [emoji16] [emoji14]
ja na razie czekam z zakupami bo muszę mieć dokładne potwierdzenie płci[emoji16] za 3 tyg kolejne usg więc się upewnie[emoji4] ale zaraz będę wyciągać ciuszki ze strychu i nie uważam by było to jakieś zapeszanie zakupami coś się stanie. Na szczęście u mnie nikt takich rzeczy nie gada. Więc nie muszę się wkurzac[emoji6]Tez mialam poronienie 2 razy pod rzad i teraz na maxa sie wkurzam jak w tym momencie czyli praktycznie 5 miesiac i wszystko jest ok, Moja rodzina mi dowala tekstami typu po co juz wozek kupilas przeciez roznie bywa... nie rozumiem jakim prawem mam odkladac przygotowania i radosc bo kiedys byly problemy
Jeśli wiesz o tym, że jesteś "gazowana", to nie pomyliszDzoaśka pisze:No nie wiem bo jestem strasznie gazowana
Mam zespol jelita drazliwego wiec tez ze mnie bomba gazowa ha ha napewno nie pomylisz gazow z dzidziaJeśli wiesz o tym, że jesteś "gazowana", to nie pomyliszW moim przypadku jest podobnie z jelitami, bo mam je chore, więc znałam już ich pełny repertuar, ale ruchy maluszka są całkiem inne niż gazy: nie hałasują, ani nie wydają żadnych innych dźwięków, nie buszują po całych flakach, nie wirują, itp itd.
Pierwsze ruchy przypominały delikatne, sekundowe smyrnięcia i co charakterystyczne, występowały tylko w jednym miejscu. Dopiero później zaczęły przypominać jakby pukanie, czy pękanie pęcherzyków z wody gazowanej. Ale to też całkiem inne wrażenie/odczucie niż działalność jelit
![]()
Ja tez bede niedlugo ciuszki wyciagac zobacze co sie dla jagody nadajeja na razie czekam z zakupami bo muszę mieć dokładne potwierdzenie płci[emoji16] za 3 tyg kolejne usg więc się upewnie[emoji4] ale zaraz będę wyciągać ciuszki ze strychu i nie uważam by było to jakieś zapeszanie zakupami coś się stanie. Na szczęście u mnie nikt takich rzeczy nie gada. Więc nie muszę się wkurzac[emoji6]
Mam czasem takie łubudu bardziej mechaniczne niż gazowe ale nie wiem czy to to dość nisko i z przodu tzn jakby bliżej skóry, ale nie wiem .![]()
Tak, one są dość nisko odczuwalne. Poza tym zaobserwowałam jedną rzecz u siebie: jak młody "bryka", to jelita milczą jak zaklęte - nawet nie mruknąDzoaśka pisze:Mam czasem takie łubudu bardziej mechaniczne niż gazowe ale nie wiem czy to to dość nisko i z przodu tzn jakby bliżej skóry, ale nie wiem