reklama

Marcowe mamusie 2017

Jolka super, że ślub się udał! Mieliście trochę na głowie tych stresujących sytuacja,ale grunt, że było wspaniale! Jak się czujesz teraz? Szczęścia dla Was :D

Ja nie mam kurtki na zimę, nie wiem w czym będę chodzić :( od mamy kurtki mają za szerokie rękawy... nie chcę ich :/

Ja niestety byłam zmuszona bo w nic kompletnie się nie mieszczę :/ taki wielorybek ze mnie. Ale dzięki synusiowi cera mi się poprawiła i mam gładka jak pupcia niemowlęcia [emoji39] zero wyprysków [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jolka super, że ślub się udał! Mieliście trochę na głowie tych stresujących sytuacja,ale grunt, że było wspaniale! Jak się czujesz teraz? Szczęścia dla Was :D

Ja nie mam kurtki na zimę, nie wiem w czym będę chodzić :( od mamy kurtki mają za szerokie rękawy... nie chcę ich :/
Na zime tez nie mam :) znaczy mam ake takie co zawsze chodzilam jeszcze troche w nich miejsca mam bo lubilam luzne kroje i oversizy najwyzej bede rozpieta lub w ostatecznosci cos w lumpie poszukam

Ja niestety byłam zmuszona bo w nic kompletnie się nie mieszczę :/ taki wielorybek ze mnie. Ale dzięki synusiowi cera mi się poprawiła i mam gładka jak pupcia niemowlęcia [emoji39] zero wyprysków [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja teraz tez mam fajna cere ale do niedawna pryszcz na pryszczu :) z synem tez tak mialam ale przed 5 miesiacem na szczescie wszystko mijalo i teraz tez :)

Na zime tez nie mam :) znaczy mam ake takie co zawsze chodzilam jeszcze troche w nich miejsca mam bo lubilam luzne kroje i oversizy najwyzej bede rozpieta lub w ostatecznosci cos w lumpie poszukam
ja też większośc oversize :) kurtki jeszcze mam, jeden płaszcz do konca ciązy mi starczy, ale on nie jest wystarczająco ciepły... zmarznę w zimę :/

Moja cera też całkiem spoko :)

Agnieszkaala ja też na Lubelszczyźnie mieszkam a przeprowadziłam się z Mazowieckiego. [emoji16] u mnie się mówi na dwór [emoji1]

Ja odstawiłam kawę jak dowiedziałam się o ciąży. W pierwszej ciazy mnie od kawy odrzucilo. A teraz pije sporadycznie zwłaszcza jak pogoda beznadziejna lub czuje że głowa będzie mnie boleć. Pije z ekspresu z mlekiem.

Emilia ja w ogóle nie wiem o czym Ty mówisz [emoji1] niezle te regionalizmy

U mnie bajaderka to ciasto takie kręcone czekoladowe z herbatnikami.

Kuna " zrywka " pierwsze słyszę buhahaha[emoji2]

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

Agnieszkaala ja też na Lubelszczyźnie mieszkam a przeprowadziłam się z Mazowieckiego. [emoji16] u mnie się mówi na dwór [emoji1]

Ja odstawiłam kawę jak dowiedziałam się o ciąży. W pierwszej ciazy mnie od kawy odrzucilo. A teraz pije sporadycznie zwłaszcza jak pogoda beznadziejna lub czuje że głowa będzie mnie boleć. Pije z ekspresu z mlekiem.

Emilia ja w ogóle nie wiem o czym Ty mówisz [emoji1] niezle te regionalizmy

Kuna " zrywka " pierwsze słyszę buhahaha[emoji2]

I ja też z Lubelszczyzny[emoji5]

Agnieszkaala ja też na Lubelszczyźnie mieszkam a przeprowadziłam się z Mazowieckiego.
emoji16.png
u mnie się mówi na dwór
emoji1.png

Emilia ja w ogóle nie wiem o czym Ty mówisz
emoji1.png
niezle te regionalizmy

Kuna " zrywka " pierwsze słyszę buhahaha
emoji2.png

Mnie sie bajaderka kojarzy z czyms z czekolada i rumem takie w kulce :D jakby sie na to nie mowilo i co to by nie bylo jedno jest pewne ZJADLABYM

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry