Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no rybkiHehe smyranie rybki dosłownie i w przenośni bo w końcu większość maluchów marcowych to będą zodiakalne ryby[emoji2]
Link do: Images tagged with #bajaderka on instagram to jest bajaderka
Jola112 pokazuj fotki, opowiadaj jak ślubjak po szpitalu
Tez sobie sprawilam kurtke z lumpka o 2 rozm wieksza tylko ze wisi na rekach i ramionach i watpie zebym te rejony wypelnilaLooo dziewczyny miałam co czytać ! [emoji39]
Wróciłam z zakupów po pracy i kupiłam kurtkę w końcu [emoji779]️dałam za nią tylko 20£ co mnie serce nie bolałomusiałam kupić o 2 rozmiary większa bo o rozmiar większa była w sam raz a znając życie urosnę [emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tak, to prawda, jednak są to ubranka unikatowe, wykonanie na 6+, i obłędne zdobienia! hafty, cekiny, naszycia, takiej dbałości o szczegóły H&M nie maOdnośnie nexta słyszałam że mają dobre jakościowo rzeczy ale ze są drozsi niż np h&m. Nie wiem na ile to prawda i czy przy takich malutkich ciuszkach czy przy ubraniach dla nieco starszych dzieci.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
ja dziś byłam w C&A, Reserved, TK MAXX, i też nic nie było godnegouwagi.Co do ubranek - niby chciałam już kupować, a jak weszłam do HM to nic mi się nie podobało i wyszłam bez zakupów![]()
Ślub super, jak się ubieraliśmy do ślubu to naprawdę miałam załamkę po tych wszystkich perturbacjach ze szpitalem eh. Do tego mój - teraz już - mąż miał problemy w pracy, na dziś mieli oddać projekt no a byli w lesie poszczyknęło go w karku, że głową nie mógł ruszać.Oczywiście, jak się dowiedział, że jadę do szpitala to od razu wyszedł z pracy no i do mnie fruuu. Mamę bolała cała głowa od zęba, nie wiedziała czy odwoływać kucharkę i co zrobić z tym całym jedzeniem i w ogóle, stoły ubrane, wszystko kupione, a ze mną nie wiadomo co będzie, czy wyjdę na ślub. A moja świadkowa dostała grypy żołądkowej i cały piątek wymiotowała....katastrofa !! Ale na szczęście ślub się odbył, było super! Wszyscy się wyśmienicie bawiliAtmosfera przeszła moje najśmielsze oczekiwania, a mąż bardzo o mnie dbał i był mega kochany. Ten dzień wynagrodził mi wszystkie stresy
Zdjęć nie wrzucam bo jednak wolę nie wrzucać ich w otchłań internetu![]()
Tez sobie sprawilam kurtke z lumpka o 2 rozm wieksza tylko ze wisi na rekach i ramionach i watpie zebym te rejony wypelnilaale na brzuszek miejsca super