Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ooo rozumiem te pouczanie i zabobony jak mnie to wkur...szczegolnie jak jestem zla..nie trzymaj rak na brzuchu bo budzisz dziecko i bedzie niespokojne w nocy, jesz kwasne na 100 % chlopak, jestes kaprysna to dziewczyna, nie mozna hybryd w ciazy, nie powinnas jesc tego tamtego itd...ja serio czytam co moge co nie w zabobony nie wierze bo nieee i jak to powiedziala moja Pani doktor nie dajmy sie zwariowac i korzystajmy z tego pieknego stanuMama nie nie zabija hehepotem chciałam drugiego psa i nazwać go Debra [emoji14] hehe co te seriale robi z ludźmi [emoji14] to muszę nadrobić seriale koniecznie
kiedy jak nie teraz?!
Igrzyska uwielbiam,ale książki nie czytałam... powinnam nadrobićWięźnia tez oglądałam, ale słyszałam ze do książki sie umywa... ja nadrabiam książki odkąd skończyłam 3 studia wcześniej nie umiałam pogodzić i znaleźć czasu.... taka niezorganizowana :/
Akaata w sumie nie powiedziała jak sie objawiło. Dziś mi wiadomość napisała po tym jak zobaczyła zdjęcia na instagramie. Trochę ja zignorowałem,bo cały czas mnie poucza co w ciąży można,a co nie i lekko mnie irytuje![]()
Hehe dokładnie dlatego ja zignorowalam. Może stara sie byc miła i pomocna,ale czasami jej to nie wychodzi... nie tylko hybrydy, wybór wózka, karmienie i jeszcze pare rzeczy sie znajdzieooo rozumiem te pouczanie i zabobony jak mnie to wkur...szczegolnie jak jestem zla..nie trzymaj rak na brzuchu bo budzisz dziecko i bedzie niespokojne w nocy, jesz kwasne na 100 % chlopak, jestes kaprysna to dziewczyna, nie mozna hybryd w ciazy, nie powinnas jesc tego tamtego itd...ja serio czytam co moge co nie w zabobony nie wierze bo nieee i jak to powiedziala moja Pani doktor nie dajmy sie zwariowac i korzystajmy z tego pieknego stanu
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka