katherinne
Fanka BB :)
Niby na wyrywki badan glumkometrem, ale może czas na krzywą cukrową. Zmierzyłam teraz po śniadaniu, 96. Ładny wynik. Ale kto wie... Miałam cukrzycę w poprzedniej ciąży, więc od razu takie myśli mi się nasuwają.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niby mówiła że tam coś widać ale ja nie widziałam i pewna nie była, za 1.5 tyg mam znów usg to się upewnie
te wstazeczki to od bratowej M słyszałam i mi się naprawdę śmiać chciało jak mi mówiła żebym sobie na YouTube sprawdziła filmiki jak dziecko płacze bo urok rzucony itp serio nie wiem czemu mam w takie coś wierzyć
Kama ja na zatoki polecam nagrzewania lampa. Mi zawsze pomaga. Sinulan/sinupret też jest dobry tylko nie pamiętam czy w ciąży można. Na katar inhalacje z wody fizjologiczne.
Ja w uroki też nie wierzę. Nie miałam żadnych wstazeczek przy wózku. W horoskopy też nie wierzę. Chodź raz zaczepiła mnie cygańska na dworcu i ją zignorowałam a ona krzyknęła za mną " niech się Pani nie martwi niedługo Pani urodzi syna". Ja kilka miesięcy po poronieniu już tracilam nadzieje ze się uda znowu zajść w ciążę a tu za jakiś czas dowiedziałam się że jestem w ciazyciąży i rzeczywiście syn się urodził. Zaskakujące;-)
Wręcz byłam dla Pani nieuprzejma bo spieszylam się, a ona mnie zaczepiala. Nie wzięłam sobie jej słów do serca, a potem byłam w szoku jak sobie przypomniałam. Myślałam ze takie cyganki chcą kasę tylko wyłudzić.Wow serio ?! Nie powiedziałaś jej ani słowa, a ona taki tekst :O? Szok, jednak może coś w tym jest ...
No teraz w ciąży to naturalnie trzeba sie leczyćwłaśnie zastanawialam się nad zainwestowaniem w inhalator może rzeczywiście pomoże
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Inhalator zawsze się przyda. Szczególnie przy dzieciachwłaśnie zastanawialam się nad zainwestowaniem w inhalator może rzeczywiście pomoże
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom