Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Postanowilam zadbac o diete bo jednak 2kg w miesiac to wedlug mnie za duzo. Niby mam dopiero 4 kg wiecej na wadze no ale wole sie pilnowac. A apetyt to mam niestetyojaaa podziel się <3
ja od tygodnia mało słodyczy, jakoś nie mam ochoty chyba przez te bóle brzucha i zgagi po nich![]()
Chroni przed urokami niby. Jak ma sie ta wstazke to dziecka nikt nie ociotuje czy cos
Naprawdę pierwsze słyszę! [emoji5]Chroni przed urokami niby. Jak ma sie ta wstazke to dziecka nikt nie ociotuje czy cos![]()
Byłam na połówkowym. Łożysko się podniosło, jest 2 cm od ujścia. Mały ma chorą nereczkęMiedniczka ponad dwukrotnie powiększona, lekarz każe to bardzo obserwować a jeśli z drugą też coś się będzie działo to trzeba będzie już w ciążyinterweniować chirurgicznie...
ja teraz w miesiąc 1,5 kg , ale czułam że przytyje, bo metabolizm się zatrzymałPostanowilam zadbac o diete bo jednak 2kg w miesiac to wedlug mnie za duzo. Niby mam dopiero 4 kg wiecej na wadze no ale wole sie pilnowac. A apetyt to mam niestetyi to na wszystko a slodycze to juz gwozdz do tego wszystkiego
niby mówiła że tam coś widać ale ja nie widziałam i pewna nie była, za 1.5 tyg mam znów usg to się upewniea u Was chłopczyk jeszcze nie jest pewny?![]()