Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
... ale nadrobiłam..

tyle, że dość powszechne teraz
przytyłam ponad 30kg!!!!!!
noooo..... toczyłam się..... adidasy całą zimę.... kurtka jak dla słonia, spodnie ciążowe i swetry... tak oto realizowałam się modowo
ale po porodzie z niedoczynności tarczycy przeszłam w nadczynność z leków i szybko kg zaczęły spadać - do zmiany leków rzecz jasna
... my z Zuzoliną małpy podziwiałyśmy a mój mężul miejsca szukał z godzinę...
aż się zdziwiłam.. bo on mały niepozorny a sprytna bestia... wszędzie się zawsze wciśnie... a tu proszę!!! No iii na uwieńczenie dnia odebraliśmy z Modlina siostrę małża z jej rocznym synkiem... pierwszy raz Mario widzieliśmy... tak na żywo.... ale szkrab kochany a jaki odważny... no zakochaliśmy się od pierwszego wejrzenia ...

dzieci zaczynaja przesypiać całe nocki bez wybudzania się (u mnie się sprawdziło, a przepowiadały mi to wielodzietne znajome
)... myślę że nie masz powodów do obaw, mały szybko się przyzwyczai 
ale to tylko przez jakieś 2 tyg... później coraz żadziej spadała a teraz to już sporadycznie oo dzisiaj zleciała nad ranem chyba bo jak zaglądałam do niej ok 6 to na poduszce spała