Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... ale nadrobiłam..

tyle, że dość powszechne teraz
przytyłam ponad 30kg!!!!!!
noooo..... toczyłam się..... adidasy całą zimę.... kurtka jak dla słonia, spodnie ciążowe i swetry... tak oto realizowałam się modowo
ale po porodzie z niedoczynności tarczycy przeszłam w nadczynność z leków i szybko kg zaczęły spadać - do zmiany leków rzecz jasna
... my z Zuzoliną małpy podziwiałyśmy a mój mężul miejsca szukał z godzinę...
aż się zdziwiłam.. bo on mały niepozorny a sprytna bestia... wszędzie się zawsze wciśnie... a tu proszę!!! No iii na uwieńczenie dnia odebraliśmy z Modlina siostrę małża z jej rocznym synkiem... pierwszy raz Mario widzieliśmy... tak na żywo.... ale szkrab kochany a jaki odważny... no zakochaliśmy się od pierwszego wejrzenia ...

dzieci zaczynaja przesypiać całe nocki bez wybudzania się (u mnie się sprawdziło, a przepowiadały mi to wielodzietne znajome
)... myślę że nie masz powodów do obaw, mały szybko się przyzwyczai 
ale to tylko przez jakieś 2 tyg... później coraz żadziej spadała a teraz to już sporadycznie oo dzisiaj zleciała nad ranem chyba bo jak zaglądałam do niej ok 6 to na poduszce spała