• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

Nooooo i jest pięknie wychodzimy dzisiaj.. Czekamy na książeczkę pewnie do wieczora tak będziemy czekać.. Gorąco tu jest ze chyba zemdleje w końcu ale...

RAFAŁEK ZDROWY... pokarm jako taki jest... Synek ssie ladnie jak ja mu ladnie podam.. Nie umiem sobie z tym jeszcze za bardzo radzić co mnie frustruje ale jak jest eS. To sprawnie mi pomaga.. Nie wiem jak to jest.. Facet, a naprawde zaskakuje mnie każdego dnia :)

reklama
Justynka to chyba w każdym szpitalu tak gorąco i na wypis się czeka długo ;) pokarm pewnie jutro przybierze pożądanie wiec się nie martw i z przystawianiem dojdziesz do wprawy :)

Hej dziewczyny. Ja mam termin na porodu na czwartek. O godzinie 9 mam byc w szpitalu i moze bede miala wywolywany porod. Ale dzisiaj boli mnie brzuch ale nie na dole tylko zaraz pod piersiami i mi bardzo brzuch twardnieje.

Sofi no to gratuluję zaczęły się prawdziwe skurcze od dna macicy czyli właśnie od góry :) mogą być przepowiadajace dopiero ale myślę że na dniach urodzisz boli cie dodatkowo brzuch jak na okres? Co ile masz te skurcze?

ImageUploadedByForum BabyBoom1427223009.267052.jpg
Hej ciocie to ja Kordianek [emoji1][emoji1]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1427223009.267052.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427223009.267052.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 97
Sofi to wygląda na przepowiadajace ale myślę że poród juz bardzo blisko! Jak zrobią Ci test oksy to myślę że samo się dalej rozrusza ;) chyba że rozbuja się w nocy :-) samo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry