• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Ja też kocham chustę, chyba nie lubia jej mamy które nie próbowały. Bo jeśli ktoś spróbuje i poczuje swojego maluszka jak zasypia słodko albo wpatruje sie z chusty swoimi wielkimi oczami to nie da rady żeby nie chciał powtórzyć tego
u nas tata też jest chustowy dopiero robi szał wśród pan w osiedlowych sklepach :-P

Co do mleka to jest tak, jak pisze Elzbietka - mówiła o tym polozna na szkole rodzenia.
Elzbietko, a co z zamkniętym watkiem? Pochwaliłabym się moim synkiem w Dzień Matki :-)

Wszystkiego najlepszego w dzień matki :-)

Co do mleka to czasem mówili aby odciągnięte mleko z rana np dawać wieczorem bo jest tłuściejsze po przespanej nocy, mam jest wypoczęta i dziecko dłużej wytrzyma
jak przy córce mroziłam mleko to nie pisałam które z rana a które z wieczora
fakt iż rzadko zdarzało się ją karmić wieczorem z butli z reguły cycek

z tym zamknietym to jest tak, że ja moderatorem póki co nie jestem. pisałam do admina, pisałam do naszych moderatorek (patrycja i iman).modertorki milczą.
wiec chyba z@t musi zadziałać i wystąpić o korektę listy osób

Dla mnie mleko kobiece jest imponujące. Dopasowuje się do potrzeb dziecka, do jego wieku, stanu zdrowia, pory dnia i nawet pory roku! !! No czy to nie zaszczyt być producentem takiego cudu:)?

Franek ni z gruszki ni z pietruszki ma mega odparzenie pupy i darł się podczas kąpieli niewiarygodnie. Nie zmieniliśmy kremu, pieluch, zmieniliśmy jak zawsze. Nie rozumiem...

Piękny miałam dzień mamy:) M. napisał w imieniu Frania kartkę z podziękowaniami i wyszczególnił za co jestem doceniana przez syna. Oczywiście się poryczałam jak durna:)

Xenian, a w dodatku produkujemy taki cud praktycznie bez wysilku :-)
Na pupe polecam Bepanten, choć chyba na każdej pupie sprawdza sue coś innego, ale może akurat Franiowi podpasuje ;-)

Bachuta - my na takie ogniska stosujemy alantan dermoline z wit F i bardzo ładnie goi ale poza zapaleniem używamy też sudocremu. Mam bepanten do suchej skóry i jest fantastyczny więc jak już moje środki zawiodą- sięgnę po niego. Póki się trafi na pasujący kosmetyk, mija sporo czasu i pieniędzy. I czasem jak przy starszym się sprawdzalo, młodszego uczula. No nic, będziemy jutro wierzyć:P

reklama
Elżbietka, pisałam do admina już tydzień temu w sprawie naszej forumowej koleżanki Justynki i do tej pory nie dostałam odpowiedzi. To trwa troche. Napiszę jeszcze raz tym razem na pw aby nadali Ci uprawnienia moderatora

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry