Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny powiedzcie mi jak u Was z brzuchami?Ponoć przy drugiej ciąży brzuch szybciej się pojawia ale kurcze to niemożliwe żeby już zaczęło "wypychac"... 6 tydzień a ja wyglądam jakbym była po sporym obiedzie
![]()

Jeszcze jestem w szokuNapisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej, ja tez ostatni okres mialam 21.05Hej dziewczynychciałabym do Was dołączyć ale nie wiem czy nie załapie się jeszcze na Luty, ponieważ cykle mam nieregularne a w poniedziałek byłam u lekarza i jeszcze nie mógł mi nic dokładniej powiedzieć. Ale może zacznę od początku : mam 25 lat i od roku staramy się z mężem o pierwsze dziecko i jak dotąd nie wychodziło co mnie martwiło . Jak już wcześniej wspomniałam mam nie regularne cykle ( ostatnią @ miałam 21.05) i myślałam , że i w tym cyklu się nie udało, chociaż piersi mnie trochę inaczej bolały niż zwykle więc w piątek(23.06.) postanowiłam zrobić test i po chwili ukazały się dwie piękne krechy w co nie mogłam uwierzyć i od razu pobiegłam do męża żeby zobaczył czy tam na pewno są dwie
potwierdził
od razu umówiłam się do lekarza na poniedziałek 26.06. . Także potwierdził ciąże ale powiedział że jest jeszcze zbyt wczesna żeby mógł cokolwiek więcej powiedzieć ale jest 4,3 mm pęcherzyk
następną wizytę mam 14. 07. We wtorek zrobiłam bete i mój wynik to 2756.6.
Co o tym myślicie ? Pozdrawiam