poziomka_84
Fanka BB :)
WitamWitam!! Dopisuję się do Was.. od niedzieli 2 kreseczkido dzisiaj nie mogę uwierzyć
Nie przypuszczałam że już taki post powstał![]()
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WitamWitam!! Dopisuję się do Was.. od niedzieli 2 kreseczkido dzisiaj nie mogę uwierzyć
Nie przypuszczałam że już taki post powstał![]()
Ja miałam 2 takie sytuacje .. przez krótki moment mnie mdliło.. jeszcze przed testowaniem... też pomyslałam że przez przemęczenie.Chyba mnie mdli.... Ale żeby już?? Może to przemęczenie i jednorazowa sytuacja-mam nadzieję i tego się trzymam ;-)
Pierwsza .. wyczekana ..Witamja też w niedzielę robiłam test i też jeszcze nie mogę w to uwierzyć
to twoja pierwsza ciąża?
To tym bardziej będę trzymać za ciebie kciukiPierwsza .. wyczekana ..![]()
Aż boję się cieszyć .. a Twoja ??Pierwsza .. wyczekana ..![]()
Nie jeszcze nie. Po niedzieli postaram się pójśćTo tym bardziej będę trzymać za ciebie kciukirobiłaś betę?
Moja druga, tzw kontrolowana wpadkaAż boję się cieszyć .. a Twoja ??
@AnetaManiak a w którym tc jesteś w ciąży ? Kiedy najlepiej iść do lekarza żeby potwierdził ciąże ? Nie chcę iść za wcześnie.Ja jestem po wizycie. Pęcherzyk ciążowy jest. Odpowiedniej wielkości co do dnia ciąży. Najlepiej żebym za tydzień albo i nawet w następny poniedziałek poszła na usg to powinno już być wszystko dobrze widać łącznie z serduszkiem. No ale w szpitalu zostaje niestety do poniedziałku. No i cysta jest 5cm ale do 12tc ciąży powinna się sama wchłonąć
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom