Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiadomo ze SN jest nieprzewidywalne ale CC to zawsze jest jednak operacja. Ja wychodze z założenia, ze skoro nie mam wskazać do CC, będę rodzic SN. Wiele zależy tez od współpracy rodzącej i położnej. Poza tym, może nie straszmy się nawzajem bo w rezultacie żadna z nas nie urodziW szpitalu, w którym rodziłam tak jest, nie wiem jakie praktyki mają w innych. A co do tematu SN i CC, to napisałam, że częściej zdarzają się komplikacje przy SN niż przy CC, a nie że w większości SN są komplikacje.
Moja tez ćwiczy - mam wrażenie ze na okrągłoU mnie ostatnio ewidentnie miednica zaczęła swoją pracę... Pojawia się ból w talerzach miednicowych i pachwinach ... A do tego, mam taką predkość na spacerachże idę równo z rocznikiem
zaczynam akcje masaż
na razie polinezyjskie... W tym tygodniu pójdę do kogoś, a w weekend przyjedzie moja siostra to ona mi zrobi
A po 36tc idę na powieziówke
Dziewczyny ja też się zaczynam bać porodu, najbardziej pęknięcia/ nacięcia krocza i szycia :/ ale tak bardzo już bym chciała być w domu po. Jak chyba większość z nas. A zmieniając temat. W necie/ w sklepach jest mnóstwo pieluch flanelowych, muślinowych, bambusowych. Ja znam tylko tetrowe. Macie jakieś opinie o pozostałych? Kupujecie?
No ja właśnie w drugim szpitalu . Zostałam na noc . Zrobili jeszce raz ktg i usg . Z małą wszytko w porządku , waży około 2 kg . Szyjka 2-2,5cm , ale zamknięta , przez ten ból okresowy mnie zatrzymali . Jak wszystko będzie w porządku to jutro , pojutrze do domu .
Badał mnie ordynator - zapytałam właśnie co z ta szyjką i czy brać luteinę to powiedział , że to już nie ma sensu . Magnez , nospa i odpoczywanie .
I tak leżę - dziewczyna obok śpi a ja się nudzę![]()
Hej, i wypuścili Cię już? Coś powiedzieli na te bóle miesiączkowe?