Mała.czarna
Fanka BB :)
Ja tez mam 2 tyg różnicy. Bo liczą z pęcherzyka od momentu zapłodnienia typowo już chybaJak to się dzieje,że 2 tyg może byc różnicy ? Przecież ciążę ponoć liczy się od ostatniej miesiączki. Przesunięta owulacja?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez mam 2 tyg różnicy. Bo liczą z pęcherzyka od momentu zapłodnienia typowo już chybaJak to się dzieje,że 2 tyg może byc różnicy ? Przecież ciążę ponoć liczy się od ostatniej miesiączki. Przesunięta owulacja?
Nie powinno zaszkodzić, nie dostałaś reakcji alergicznej, ja o siebie bardziej dbam ale nie jestem w bajce mydlane, używam środków do czyszczenia muszę, robię sama paznokcie hybrydowe (mama ginekolog o tym fajnie pisała) bo poprawiają mi samopoczucie jak mam ładne paznokcie. Nie dajmy się zwariować. Może to głupi przykład na moim weselu była para zaraz po urodzeniu i obok nich siedziała para moich znajomych, dziewczyna co niedawno urodziła mówi do mnie po weselu że Aga ta druga dziewczyna chyba jest w ciąży, tyle jadła tak miksowala ale piła alkohol to raczej nie... Co się okazało Aga była w 9 tyg ciąży i nic o tym nie wiedziała, bawiła się, piła alkohol jadła co chciała, robiła co chciała a przede wszystkim się nie stresowalaurodziła piękna zdrowa córeczkę, a ile później miała stresów i wyrzutów sumienia, bo piła alkohol itd... Ale wszystko było ok. wydaje mi się że to jest magiczny środek zero stresu, ciężko się mówi bo sama spinam, ale staram się czytać książkę do spania, nie siedzę już godzinę przed spaniem nie patrzę w ekran żeby się wyciszyć, nic innego naszym bobaskom nie pomożemy. A sny nie pomagają bo dzisiaj śniło mi się że poroniłam, i to pokazuje tylko jak bardzo to siedzi w głowie. MIŁEGO DNIA
![]()
Trzymam kciuki ! A dlaczego robisz betę? Nie jestem w temacie..Jestem już po pobraniu bety. Wyniki między 15-19. Teraz tylko trzeba czekac
Bo nie ma niestety zarodka i ta beta ma mi pokazać czy ciąża rozwija się prawidłowoTrzymam kciuki ! A dlaczego robisz betę? Nie jestem w temacie..
No tak to jest u mnie z @ wychodzi 7+5 a z pęcherzyka 5+5Plamienie mialam male, jednak podczas badania tez zauwazyla ale powiedziala ze to normalne. Jednak ostatnie dni w pracy sporo na nogach,ciagle chodzenie I kazala sie oszczedzac. Sama nie wiem dlaczego taka roznica. Z OM wyliczyla mi termin na 1 marca. OM mialam 26maja a cykle mam 33dniowe a na USG nawet wyszlo mi 4+6 ...
Wierzę,że wszystko będzie dobrze..Bo nie ma niestety zarodka i ta beta ma mi pokazać czy ciąża rozwija się prawidłowo