Patii26
Fanka BB :)
Ja też będę kupować Lovele, chyba jeden z najlepszychChciałam Was zapytać czy macie jakiś sprawdzony proszek lub płyn do prania ubranek niemowlęcych?
Ja przy synu (9 lat temu) prałam w loveli, może macie coś lepszego?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też będę kupować Lovele, chyba jeden z najlepszychChciałam Was zapytać czy macie jakiś sprawdzony proszek lub płyn do prania ubranek niemowlęcych?
Ja przy synu (9 lat temu) prałam w loveli, może macie coś lepszego?
Wczoraj właśnie kupiłam proszek do kolorów lovelli i odplamiaczJa też będę kupować Lovele, chyba jeden z najlepszych![]()
HejHej dziewczynki ja dziś miałam wizytę, 27plus 5 i mała waży już 1280gr.w normie podobno.
Ginekolog dla diabetologa wypełnia siatkę centykowa.
A ile Wasze dzieciaczki ważą?
Szyjkę mam 5cmtakże nie. Muszę póki co martwić się twardnieniami macicy, mam ich trochę.
Ale to zależy od dnia.
Tak mówiła polozna, ja taka sama z siebie mądra nie jestemO, dobre!![]()
Czy ktoś wie czy ten odplamiacz jest okWczoraj właśnie kupiłam proszek do kolorów lovelli i odplamiacz![]()
Jezu szyjka pozazdroszczenia! Ja ostatnio miałam 3cm, zobaczę jutro na wizycie jak sprawy się mają. Ile masz twardnień? Bo u mnie to zależne od dnia. Już jak są co godzinę czy dwie to olewam. Jakby były znow co kilka minut to by mnie zastanawiały.Hej dziewczynki ja dziś miałam wizytę, 27plus 5 i mała waży już 1280gr.w normie podobno.
Ginekolog dla diabetologa wypełnia siatkę centykowa.
A ile Wasze dzieciaczki ważą?
Szyjkę mam 5cmtakże nie. Muszę póki co martwić się twardnieniami macicy, mam ich trochę.
Ale to zależy od dnia.
Ja używam z Loveli proszek a jeżeli chodzi o płyny to każdy jeden dla dzieci jest ok (używam od początku ciąży proszki dla dzieci bo w ciąży dostałam uczulenia na normalne proszki). Więc juz przetestowane mam na sobie.Czy ktoś wie czy ten odplamiacz jest ok? bo odruchowo dzisiaj kupiłam wszystko : kapsułki odplamiacz i płyn
O co dziewczyny chodzi z tym twardnieniem? Ja szyjkę mam w porządku, wysoko i zamkniętą, ale teraz mnie zastanawiają te twardnieniaJezu szyjka pozazdroszczenia! Ja ostatnio miałam 3cm, zobaczę jutro na wizycie jak sprawy się mają. Ile masz twardnień? Bo u mnie to zależne od dnia. Już jak są co godzinę czy dwie to olewam. Jakby były znow co kilka minut to by mnie zastanawiały.
No szyjkę mam dłuższą niż w 1 ciąży 15lat temuJezu szyjka pozazdroszczenia! Ja ostatnio miałam 3cm, zobaczę jutro na wizycie jak sprawy się mają. Ile masz twardnień? Bo u mnie to zależne od dnia. Już jak są co godzinę czy dwie to olewam. Jakby były znow co kilka minut to by mnie zastanawiały.