Nadja_n
Fanka BB :)
GratulacjeWczoraj mialam skonczony 37.
Odpoczywamy sobie i dochodzimu do siebie. Ja jestem mega niewyspana, bo jeszcze to moje cisnienie mi skacze, w nocy polozna mi co chwile mierzyla, takze wcale nie spalam praktycznie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeWczoraj mialam skonczony 37.
Odpoczywamy sobie i dochodzimu do siebie. Ja jestem mega niewyspana, bo jeszcze to moje cisnienie mi skacze, w nocy polozna mi co chwile mierzyla, takze wcale nie spalam praktycznie
Oooo tesciowe to są zajebiste na nie zawsze można liczyć, doskonale Cię rozumiemMaść właśnie kupiona po spacerku w aptece i już posmarowane, wzięłam też mokry papier toaletowy jest delikatniejszy nie będę podrażniać.
Oczywiście nie ma to jak wsparcie rodziny dzwoniła teściowa więc jej powiedziałam oczywiście stwierdziła że źle się odżywiam i tylei masz Ci babo wsparcie
![]()
Gratulacje! Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyłoCzesc dziewczyny- to ja Was zaskocze
Ja wczoraj mialam cc i mam juz synka przy sobie
Otoz rano obudzilam sie z krwawieniem i bolem podbrzusza, pojechalam do szpiitala, tam szereg badan i kilka ktg. Lekarzowi sie zapisy nie podobaly, tetno maluchowi uciekalo no i sie pozniej okazalo, ze byl owiniety pepowina wokol szyjki i raczki. Ale na szczescie wszystko dobrze, dostal 10 pkt. Dzis mi go dopiero przywiezli, bo przez to owiniecie musieli go obserwowac.
No to super, bo to już taki tydzień, że spokojnie można rodzicWczoraj mialam skonczony 37.
Mi mimo wszystko kazała liczyć 3 razy dziennie po głównych posiłkach i właśnie to mnie stresuje bo np. po obiedzie kopnie ze dwa razy i tyle.U mnie też łożysko na przedniej ścianie, małego w dzień trochę czuje ale najwięcej tak jak Ty wieczorem, pytałam lekarza o liczenie ruchów, czy mam to robić powiedział, że nie, bo każde dziecko ma inną aktywność inne pory snu itp i nie liczę bo jak mam się stresować, że się mniej rusza niż u kogo innego to wolę poprostu obserwowac te wieczorne czy są codziennie.
O matko jak dobrze że miałaś te krwawienie to przynajmniej pojechałaś do lekarza . Jak dobrze że wszystko dobrze się ułożyłoCzesc dziewczyny- to ja Was zaskocze
Otoz rano obudzilam sie z krwawieniem i bolem podbrzusza, pojechalam do szpiitala, tam szereg badan i kilka ktg. Lekarzowi sie zapisy nie podobaly, tetno maluchowi uciekalo no i sie pozniej okazalo, ze byl owiniety pepowina wokol szyjki i raczki. Ale na szczescie wszystko dobrze, dostal 10 pkt. Dzis mi go dopiero przywiezli, bo przez to owiniecie musieli go obserwowac.
Dziewczyny czy u Was była już położna środowiskowa? Do mnie ma przyjść jutro i jestem ciekawa czego się spodziewać
Uff całe szczęście, że nic się nie stało.Nic nie mówcie.. w drodze powrotnej nas autem obróciło. Tylko się cieszyć ze nic nie jechało z przeciwka.. aż ze stresu myślałam że urodzę.
A ile waży i mierzy? Gratulacje! Otworzyłaś listęCzesc dziewczyny- to ja Was zaskocze