Poladd1234
Fanka BB :)
Wystarczy cienka warstwa i samo się wchłonie tym razem też będę stosowaćJa stosuje lano maść, maltan ma w sobie cukier i minus jest taki, że przed każdym karmieniem trzeba zmywać ta maść z brodawek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wystarczy cienka warstwa i samo się wchłonie tym razem też będę stosowaćJa stosuje lano maść, maltan ma w sobie cukier i minus jest taki, że przed każdym karmieniem trzeba zmywać ta maść z brodawek.
Wow, no to naprawdę spore dziaciakiTo prawda, mam to samo!!
Kupiłam w internecie, o tę, tylko ja kupowałam pół kg, a tu masz 100g
![]()
LANOLINA BEZWODNA FARMACEUTYCZNA 100 g
Kup teraz na Allegro.pl za 13,99 zł - LANOLINA BEZWODNA FARMACEUTYCZNA 100 g (7763636671). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
Producenci się wypowiadają, że to co innego i nie można używać przy kp, ale to mit, właśnie czytałam fajny artykuł u farmaceuty, jak sprzedać to samo 40x drożej i eko rodzina robiła badania laboratoryjne tych lanolin, gdzie właśnie lanolina farmaceutyczna była najczystsza. No tak to mniej więcej wygląda. Lanoliny w tubkach to to samo co w tym pudełku, tylko wielokrotnie droższenie ma nigdzie dowodów, że są "oczyszczone bardziej".
Jako anegdotę, że duże dzieci rodzą się tylko u mam z cukrzycą, to moja teściowa urodziła 10 dzieci, z tego mój mąż najstarszy jest i był najmniejszy - 3750. Reszta 4100-4600 ❤
Nigdy nie miała cukrzycy ciążowej, u teścia w rodzinie genetycznie rodzą się duże dzieci![]()
A ja czekam na te skurcze a tu nic, chyba przyjdzie mi czekać do terminu na rozwiązanie .Czekam jeszcze za usg. Ale skurcze mnie dopadły i to takie ze sie rozkręcają
Ja nawet jak mam niewielkie przekroczenia to wiem dlaczego tak mam wiem o której muszę wstać żeby było lepiej. I do 2-3 przekroczeń w tygodniu jest ok. I nie mam insuliny. A mała wagowa idealna.Kuźwa to ja się boję w takim razie o tą moją cukrzyce... W końcu wczoraj udało mi się zapisać do dietetyka, pielęgniarka diabetologiczna mnie wysłała. Nadal mam mierzyć cukier itp. Ja praktycznie codziennie cukier na czczo podwyższony, a po 1h po posiłku raz w normie, raz ponad...
Dała mi ksiazeczke do kontrolowania cukru, wcześniej zapisywałam w aplikacji Sweet Pregna. Dała też poradnik jak się odżywiać, póki czekam na wizytę od dietetyka. Ehh, ani nie chce myśleć..
I z takimi wynikami na czczo jestes na insulinie?Porozmawiaj z lekarzem, nie martw się na zapas. Ja też mam ale z takimi wartościami to jest uznawana za niska norma w ciąży jest do 92 ja mam różnie od 95-110 na czczo mam co prawda dietę cukrzycowa ale mi lekarz powiedział, że ogtt powinnam mieć po wyżej 126 żeby mocno jakoś działali. Po 1h jak przekracza 180 to wtedy ja nigdy tak nie miałam. Miałam robione 2 razy ogtt w różnych tyg ciąży i zawsze było poniżej ale i tak kazał stosować d. cukrzycową i skonsultować z diabetykiem ten rzekł to samo
Teraz mierze co drugi dzień z apka i health i też takie wyniki na czczo 92-100 a po h 110-118 przy diecie cukrzycowej![]()
Nie biorę w ogóle insuliny tylko dieta cukrzycowa i aktywność. Bo twierdzą że to jest nadal norma zarówno gin jak i diabetolog. Diete mam ułożona przez diabtetyka.I z takimi wynikami na czczo jestes na insulinie?
Właśnie chodzi o to, że nie mam cukrzycyWooow, to naprawdę duży chłopak. A masz cukrzyce ciążowa? Przeważnie wtedy pojawia się makrosomia. No podejrzewam, że jakby się urodził w terminie to będzie na pewno 4kg jak nie ponad, to typowe dla makrosomii, wtedy dla Ciebie będzie akurat lepsza cesarka, żeby Cię nie porozrywalo, aczkolwiek wiele kobiet rodzi dzieci o wadze 4kg, więc warto spróbowaliśmyAjj, trzymam kciuki kochana aby tylko wszystko było w porządku. Będzie dobrze, na pewno
![]()
Wszystkie naturalnieWow, no to naprawdę spore dziaciakiI wszystkie naturalnie?
![]()
To nie Vanes, ja jestem na insulinie, ale długodziałającej na noc.I z takimi wynikami na czczo jestes na insulinie?