Patii26
Fanka BB :)
Prawdopodobnie jutro już będziesz miała maleństwo przy sobie, to najważniejszeMiałam dzisiaj ponowne badanie-szyjka zamknięta, wysoko. Nie ma tam żadnej gotowości do porodu, a jutro już będą wywoływać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prawdopodobnie jutro już będziesz miała maleństwo przy sobie, to najważniejszeMiałam dzisiaj ponowne badanie-szyjka zamknięta, wysoko. Nie ma tam żadnej gotowości do porodu, a jutro już będą wywoływać![]()
Tak, w środę 17.03 w szpitalu.W środę wizyta w szpitalu tak? A wiadomo kiedy będą wywoływać gdyby się nic nie podziało?
Ja w czwartek termin porodu i zamiast mnie też wysłać już do szpitala, by tam zobaczyli co i jak, to nie wiem po jakie licho mam iść na wizytę do ginekologa i płacić kolejne 150 zł, jak byłam tydzień temu. Daremne przedłużanie.
Ja też pije bardzo dużo, po prostu straszne mam pragnienie wody z 3litry do tego herbaty i kawy inki. Łącznie też z 5 litrów.To sikanie co 15minut u mniePołożna dała mi herbatkę i olejek wywołujące skurcze.
Herbatka ma w skladzie imbir, gozdziki, cynamon i verbene; olejek podobnie. Kazała masować trochę mocniej brzuszek nawet 3 razy dziennie. Wiosna idzie a u mnie takie gwiazdkowe smaki
I jeszcze powiem Wam, że trafiłam na prawie pusta porodówkęi młodziutka lekarkę, która pobrała mi wymaz na gbs. Wcześniej, ok 6 tyg temu moja gin pobrała wymaz delikatnie i bez problemów. A dzisiaj ból jak cholera podczas pobierania do tego każde siusiu po tym boli i jest troszke krwi
piję około 5 l wody dziennie i w toalecie jestem kilkadziesiąt razy w ciągu doby
teraz każda wizyta za potrzeba napawa mnie strachem
...
Miała któraś z Was podobnie?
No to super, w środę będziesz miała maleństwo w ramionach!Ja też pije bardzo dużo, po prostu straszne mam pragnienie wody z 3litry do tego herbaty i kawy inki. Łącznie też z 5 litrów.To sikanie co 15minut u mnie
Ja zaczynam sie stresować cc w środę. Jutro jeszcze kontrola w szpitalu, test korona i anastazjolog.
A to nie doczytałam że Cie boli przy sikaniuNo to super, w środę będziesz miała maleństwo w ramionach!
Stresik raczej nie bardzo wskazany, podekscytowanie to co innego
Jeszcze chwila i będziecie razem
****Nadja, teraz wyobraź sobie każde siusiu z bólem jakby ktoś naciął coś tam w środku nożem...Mam nadzieję, że jutro przejdzie...
Kochana żeby Cię pocieszyć ja ściągałam maks 30 ml co 3 h przez ms i wkoncu dałam spokój. Do tego okazało się że w moich piersiach jest pusto po usg to pozwoliło mi zaprzestać tych męczarni i odciągania. Poza tym mały po odstawieniu kp więcej przytył i mniej kupek robiA moja cyca ssie ale zasypia przy tym cycu i pewnie mało je i mało pokarmu mam. ( jak ściągam laktatorem to najwiecej z obu piersi miałam 30 ml a tak to 10 ) i muszę dokarmiać żeby z wagi nie spadła. I czuje się z tym straszniemam wrażenie ze nie będę karmić tylko piersią
Mój właśnie wpadł w trans nie chce usnąć po czkawce chyba znowu tulik będzie granyA jak wasze maluchy? Płaczą , dobrze wan śpią, dokarmiacie czy nie.
A moja cyca ssie ale zasypia przy tym cycu i pewnie mało je i mało pokarmu mam. ( jak ściągam laktatorem to najwiecej z obu piersi miałam 30 ml a tak to 10 ) i muszę dokarmiać żeby z wagi nie spadła. I czuje się z tym straszniemam wrażenie ze nie będę karmić tylko piersią