Początkująca30
Zaangażowana w BB
Witam Was kochane, ja i Kalinka już razem od 12 marca. Niestety cesarkę miałam dlatego że nie było postępu porodu mimo że było pełne rozwarcie. Od wczoraj jesteśmy w domu, wypisali nas po 17:00.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i trzymam kciuki, żeby tak bylo! U nas czwarta doba i czuję, że zaraz będę miała nawał. Starszaczka się ucieszy, chyba wyparzę dziś laktator.
O matko!! U nas jest w jednym oku plamka, ale podejrzewam, że to po porodzie. Trzymaj się mamusiu!!
Oo, a czemu?
Ja w piątek przez internet składałam wniosek o akt urodzenia i pesel, zadzwoniłam dzisiaj do urzędu i już mają wszystko gotowe, jutro wysyłają pocztą ❤
Cześć Kobietki, a ja jestem sfrustrowana tym całym karmieniem.
Przepraszam Was z góry, wiem jak się starałyście i staracie o laktację.
Ale nie muszę chyba tutaj udawać
Mój biust jest pokaźnych rozmiarów a teraz mam taki nawał pokarmu, że masakrawczoraj schyliłam się po kąpieli a tam ciurkiem, jak z kranu.
Mały się krztusi, bo jak położna mówi, sama buzia mu się napełnia. Czuję sie jak dojna krowaBolą mnie plecy od ciężaru, bolą mnie piersi i sutki też jeszcze nie najlepiej.
Eh, to się nagderalamale już nie czuję tego mistycyzmu raczej męka.
Laktatorem też odciągam ale tylko ciut bo na następny dzień będzie jeszcze większa "produkcja"
GratulacjeWitam Was kochane, ja i Kalinka już razem od 12 marca. Niestety cesarkę miałam dlatego że nie było postępu porodu mimo że było pełne rozwarcie. Od wczoraj jesteśmy w domu, wypisali nas po 17:00.
Każda z nas ma asymetrię podobno nie ma takich samych chyba że silikonA dodam żeby było śmiesznie żeby Was pocieszyć mam dwie różne piersi. Wyglądam jak mutant. Lewa wielka i wyciągnięta a prawa pipmek taki.
U mnie poród był 12.02 więc odpada.No i trzymam kciuki, żeby tak bylo! U nas czwarta doba i czuję, że zaraz będę miała nawał. Starszaczka się ucieszy, chyba wyparzę dziś laktator.
O matko!! U nas jest w jednym oku plamka, ale podejrzewam, że to po porodzie. Trzymaj się mamusiu!!
Oo, a czemu?
Ja w piątek przez internet składałam wniosek o akt urodzenia i pesel, zadzwoniłam dzisiaj do urzędu i już mają wszystko gotowe, jutro wysyłają pocztą ❤
Możesz zamówić przez profil zaufany wersję elektroniczną. A gdzieś już pisałam że nie musisz mieć Pesel tylko wypis ze szpitala.Bo tak idzie długo akt ze jestem w czarnej d. Dziś miał być, mąż będzie musiał skontaktować się z teściowa bo do niej miał przyjść (na adres meldunku). Jeszcze z tego co wiem położna powinna mi dzieciaka zapisać do przychodni, a tutaj jakieś dziwne rzeczy i właśnie zaczynam papiery wypełniać by wgl mloda miała jakiegoś lekarza.
Bo tak idzie długo akt ze jestem w czarnej d. Dziś miał być, mąż będzie musiał skontaktować się z teściowa bo do niej miał przyjść (na adres meldunku). Jeszcze z tego co wiem położna powinna mi dzieciaka zapisać do przychodni, a tutaj jakieś dziwne rzeczy i właśnie zaczynam papiery wypełniać by wgl mloda miała jakiegoś lekarza.