reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

No to siedziałyby dwa takie cielęta i łypałyby oczami po towarzystwie 😂
Oj tam oj tam...nie przesadzajcie:)
Ja na początku jak jestem w nowym towarzystwie to też przyjmuję rolę obserwatora....do momentu odpowiedniego "podlania"...później jestem "gwiazdą wieczoru"🤣
Żarcik:)
Ale w swoim towarzystwie jestem wygadana itd...w nowym obserwuję:)
Ale fajnie byłoby np tak za rok..o ile jeszcze będziemy tutaj dyskutować zrobić jakieś spotkanie np w połowie Polski w jakimś hotelu z dzieciaczkami....:)
No i mężów wypadałoby zabrać co by się mogli zająć dziećmi kiedy my będziemy "dyskutować " do białego rana:)
To byłby tak zwany "wyjazd służbowy" na temat "rodzicielstwa🤣

reklama
Bo moje to długie takie jest ze hej 😂 chyba znow urosła bo ciuchy zaczynam zakładać na 86 😂 podejrzewam ze 80cm.
A jeżeli chodzi o dziewczyny się świetnie dogadują ze sobą, dosłownie 😂
Tak, super był widok jak nagle dwa małe skrzaty postanowiły w parze, ramię w ramię, wyraczkować do przedpokoju.
To było takie śmieszne 😀

Może my wszystkie jesteśmy trochę introwertyczne skoro piszemy sobie na Forum i tu czujemy się komfortowo 🤔

Ja na początku jak jestem w nowym towarzystwie to też przyjmuję rolę obserwatora....do momentu odpowiedniego "podlania"...później jestem "gwiazdą wieczoru"🤣
Ale fajnie byłoby np tak za rok..o ile jeszcze będziemy tutaj dyskutować zrobić jakieś spotkanie np w połowie Polski w jakimś hotelu z dzieciaczkami....:)
No i mężów wypadałoby zabrać co by się mogli zająć dziećmi kiedy my będziemy "dyskutować " do białego rana:)
Czajo, ja przyjeżdżam 🙋

Z chęcią przyjechałabym 😁 chociaż zapowiada się dość dziwne spotkanie-tuzin kobiet, które wiedzą o sobie nawzajem, gdzie która ma jakie szwy, jak u każdej wyglądał poród, połóg, mało brakuje a jeszcze poczęcia tu będziemy opisywać, a jak spotkamy się na neutralnym terenie to nagle wszystkie będą...no...brakuje mi słowa, ale chodzi mi o to jak zachowuje się małe dziecko w nowym towarzystwie, póki się nie oswoi 😂

Ja tam też bardzo chętnie bym przyjechała 😃 fajnie by było się poznać

A najbardziej urocze z Waszej strony jest to, że nie dajecie wiary w moją aspołeczność i myślicie, że wymyśliłam sobie to wszystko, jesteście takie kochane 😂
Rozkręciły byśmy Cię 😃 spokojnie 😃
Tak, super był widok jak nagle dwa małe skrzaty postanowiły w parze, ramię w ramię, wyraczkować do przedpokoju.
To było takie śmieszne 😀

Może my wszystkie jesteśmy trochę introwertyczne skoro piszemy sobie na Forum i tu czujemy się komfortowo 🤔

Miałaś chyba rację z kamyszkami u Anastazji , jesteśmy po usg - prawdoproobnie rozpuściły się, jeszcze będzie miała na potwierdzenie za jakiś czas kolejne usg. Sprawdzali jej kilkoma głowicami bo nie mogli uwierzyć i nic nie było widać 😃 nerki stoją w miejscu czyli też na plus 😃
Jestem dziś mega szczęśliwa od tej informacji 😃

reklama
No to jesteśmy już dwie:)
A tak piszę , że za rok bo wcześniej może się nie udać ze wzg na moją nie lubiącą podróży córkę...a mam nadzieję że za rok już nie będzie tego problemu:)
W innej sytuacji mogłabym nawet za tydzień jak wróci mężu:)
Świetny pomysł też się na to piszę 😄

Do góry