To czyli to może być ten czop dziękuję za odpowiedźNo te glutki tez mam czop w kawałkach odchodzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To czyli to może być ten czop dziękuję za odpowiedźNo te glutki tez mam czop w kawałkach odchodzi
Oj chyba statystyk nie zrobimyDziewczyny ile przed porodem kuje w pochwie ? Ja tak mam w sumie od dzisiaj.
Dziewczyny ile przed porodem kuje w pochwie ? Ja tak mam w sumie od dzisiaj.
Dokładnie to kłucie to chyba bardzo indywidualne niektórzy czują już od początku 3 trymestru inni wcale. Mnie tez dzisiaj lekko kuje (tez 39 i 3). W piątek na wizycie lekarz stwierdził, że szyjka gotowa; skrócona, lekkie rozwarcie, co mnie zdziwiło bo nie czułam żadnych bóli, napierania, nic kompletnie i tylko czekać na skurcze. Później miałam wrażenie ze po tym badaniu odszedł czop (przynajmniej częściowo) i tak tchnęło w mnie nadzieję, że to może już zaraz ,ale weekend minął i ciszaOj chyba statystyk nie zrobimyjak się czyta to niektóre mają takie objawy miesiąc przed. Ja wczoraj zaczęłam mieć bardziej takie uczucie jakbym miała główkę między udami a dzisiaj 39+3 i nadal nic
![]()
Hmmm.... skąd ja to znam...To czekanie najgorsze. Mnie już każdy pyta jak widzi i mnie to już irytuje, jakbym była jakimś obiektem do obserwacji, urodziła już czy nie.![]()
Mnie to kłuje już z dobre dwa tygodnie i póki co nic więcej się nie dziejeDziewczyny ile przed porodem kuje w pochwie ? Ja tak mam w sumie od dzisiaj.