Migdałkowa
Fanka BB :)
nie znamy się, ale prawdopodobnie jest Ci teraz przykro i źle, być może jesteś zła na cały świat. To wszystko minie, z każdym dniem będzie troszkę lżejU mnie już po wszystkim.
 O aniołkach nigdy się nie zapomina, zostają w naszych serduszkach na zawsze
 O aniołkach nigdy się nie zapomina, zostają w naszych serduszkach na zawsze  Pamiętaj że zrobiłaś wszystko co tylko mogłaś, ale to natura tak zdecydowała.. Ściskam mocno i trzymam kciuki za Ciebie mocno
 Pamiętaj że zrobiłaś wszystko co tylko mogłaś, ale to natura tak zdecydowała.. Ściskam mocno i trzymam kciuki za Ciebie mocno 

i to wiecie taki ten najbardziej podły w tych małych puszkach
 i to wiecie taki ten najbardziej podły w tych małych puszkach  z pomidorkiem i papryką
 z pomidorkiem i papryką 

U mnie niestety robią się siniaki po zastrzykach i mam cały brzuch dookoła pępka w fioletowe kropki
 U mnie niestety robią się siniaki po zastrzykach i mam cały brzuch dookoła pępka w fioletowe kropki  
		 i sa takie nie znikajace tzn potrafia byc nawet przez 1.5 tygodnia, ale ja od zawsze mam tendecje do siniakow wlasnie przez ta trombofilie
 i sa takie nie znikajace tzn potrafia byc nawet przez 1.5 tygodnia, ale ja od zawsze mam tendecje do siniakow wlasnie przez ta trombofilie  

zrobiłam wielki gar i od wczoraj na śniadanie, obiad, kolacje jem zupę
 zrobiłam wielki gar i od wczoraj na śniadanie, obiad, kolacje jem zupę  nic innego nie wchodzi ( w sumie moze i by weszlo ale w glowie ciagle ta zupa
 nic innego nie wchodzi ( w sumie moze i by weszlo ale w glowie ciagle ta zupa