Ok, rozumiem. Na pewno jest wystarczające, jeśli widzisz, że Ci pomagaMam listę co mi wolno i ile + plus ilość wymienników węglowodanowych na posiłek, np. na śniadanie 2 kromki chleba oraz 1 ww z warzyw lub nabiału. Myślę, że to jest wystarczające![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok, rozumiem. Na pewno jest wystarczające, jeśli widzisz, że Ci pomagaMam listę co mi wolno i ile + plus ilość wymienników węglowodanowych na posiłek, np. na śniadanie 2 kromki chleba oraz 1 ww z warzyw lub nabiału. Myślę, że to jest wystarczające![]()
przepraszam, ze wejde, ale Ja też miałamPewnie znowu fiksuje ....ale weszłam dziś na IKP i ten wpis o badaniach prenatalnych ( dokładnie o pobieraniu krwi) mnie przeraził" opieka położnicza z powodu innego podejrzewanego uszkodzenia płodu " czy to tak zawsze piszą?
Boże , dziękuję za odpowiedź . Wizytę mam w piątek . Po co ja tam wchodziłam ?przepraszam, ze wejde, ale Ja też miałamnie wchodz tam, oni po prostu mają takie kody.
no ja tez ten blad raz zrobiłam, wtedy leciałam szybko do innego lekarza. Ze stresu nawet nie wpadłam na to aby sprawdzić poprzednie wizyty i kody. Okazało się że każda wizyta jest z kodem "opieka nad ciężarna - ryzyko przedwczesnego porodu czy jakoś tak, nie pamiętam.. Ale się tak zestresowałam. Przy drugiej ciazy juz sprawdziłam i sie okazalo ze taki sam kod mimo wczesnej ciąży wiec zrozumiałam ze chyba tak maja.Boże , dziękuję za odpowiedź . Wizytę mam w piątek . Po co ja tam wchodziłam ?![]()