królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Lub termometr, ktory to pękanie wychwyci i wyswietli na ekranieCzy w dobie współczesnej medycyny i technologii AI naprawdę nie można stworzyć apki, dzięki której będzie pękać pęcherzyk kiedy chcemy?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lub termometr, ktory to pękanie wychwyci i wyswietli na ekranieCzy w dobie współczesnej medycyny i technologii AI naprawdę nie można stworzyć apki, dzięki której będzie pękać pęcherzyk kiedy chcemy?![]()
Niech miesiąc będzie łaskawy <3U mnie jak narazie koniec @ ... nie ma też plamien i jest duzo kremowego śluzu. Cykl zaczyna się miło, temperatura pierwszy dzien mierzona 36,55° - ciekawe co mi moj urodzinowy marzec przyniesie![]()
to jeżeli byś miała dzisiaj, to ten sobotni byłby całkiem okJa dziś 13 dc, rano był spadek temperatury, więc chciałam działać, ale się nie udało, a do środy męża nie będzie, więc znów się nie udało przez brak seksu (w sobotę ostatni) ;D jprdl. Chociaż test owulacyjny negatywny wczoraj... spróbuję się wbić do gina na pakiet, żeby podejrzał, co tam u jajników... może jeszcze dojrzewają sobie jajka... proszę pękać dopiero w środę w nocy!
Powiem Wam, że najbardziej z całego cyklu stresuje mnie okres okołoowulacyjny ;D a to chyba niezbyt dobrze
spokojnie, ja patrzę na ten swój dzisiejszy i też nie wiem o co kamanPatrzę na wasze wykresy za każdym razem i ni cholerę nie wiem o co kaman![]()
też tak miałam na początkuPatrzę na wasze wykresy za każdym razem i ni cholerę nie wiem o co kaman![]()
o właśnie!Lub termometr, ktory to pękanie wychwyci i wyswietli na ekranie![]()
Ja to samo nie mam na chwilę obecną rządnych uczuć bo właśnie tych cieni trochę przeszlamJa na niektórych pinkach mam tak wyraźną 2 linię, ze jestem pewna ze na drugi dzień, będzie pozytyw bez wątpliwości i doopa. I zazwyczaj jak na złość mam tak od 7 dni po do 10 dni po a potem jakby zlosliwie ta fabryczna jest ledwo dostrzegalna... ja już reaguje coraz mniej emocjonalnie na te cienie - bo oszaleć można.
Ciekawe od czego to zależy te cienie. Bo ja u siebie nigdy ani pół cienia nie widziałam.Ja to samo nie mam na chwilę obecną rządnych uczuć bo właśnie tych cieni trochę przeszlam
Ja mialam falszywa kreskę, ale cienia tez nie.Ciekawe od czego to zależy te cienie. Bo ja u siebie nigdy ani pół cienia nie widziałam.