Tralalala25
Fanka BB :)
Mam jeszcze pytanie natury technicznej: jak Wy to robicie, że możecie reagować na wpisy innymi emotikonami niż okejką? Próbowałam znaleźć taką opcję i nie mogę, przeszukałam całą aplikację xd
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jaka mialas insulinę po 1h? Bierzesz coś na to? Bo ja w krzywej tez mialam ten 1 wynik ponad norme i dostalam mete 750.O pierwsze 8 cykli, z czego 2 na ovi (nie zadziałało), bez innych wspomagaczy poza suplami.
Badania takie podstawowe (morfo, tarczyca, wszystkie z listy "3-5 dc", krzywa cukrowa i insulinowa, amh, drożność HyCoSy) plus nasienie. Wyszyskie, poza insuliną po 1h wyszły dobre.
Musisz dłużej przytrzymać lubię to, jak na FB.Mam jeszcze pytanie natury technicznej: jak Wy to robicie, że możecie reagować na wpisy innymi emotikonami niż okejką? Próbowałam znaleźć taką opcję i nie mogę, przeszukałam całą aplikację xd
jprdl… byłam pewna, że to robiłam i nie działa tak… dzięki! xdMusisz dłużej przytrzymać lubię to, jak na FB.![]()
Długo już bierzesz metę? Miałaś jakieś kontrole insuliny po tym czasie? Sprawdzałaś może czy wpłynęło to u Ciebie jakoś na próby wątrobowe?A jaka mialas insulinę po 1h? Bierzesz coś na to? Bo ja w krzywej tez mialam ten 1 wynik ponad norme i dostalam mete 750.
Przyjmę i listopad, prezentem pod choinkę też nie pogardzęTo ja tylko tak nieśmiało napiszę, że nadal jeszcze robimy listopadowe bobasy. Dopiero od 10.03.2023r. startują grudniowe maluchy
![]()
Od lipca. Nie sprawdzalam jeszcze, ale mam w planach. O probach watrobowych nie pomyslalam, ale dorzuce przy kolejnym pobraniu.Długo już bierzesz metę? Miałaś jakieś kontrole insuliny po tym czasie? Sprawdzałaś może czy wpłynęło to u Ciebie jakoś na próby wątrobowe?
Mam swoje owu, tylko lekarka zaobserwowała że przy pękaniu pęcherzyka robi się często torbielka czynnościowa. Wchlania się wprawdzie ale utrudnia to spermie na dostanie się do jajeczka.Czyli nie masz własnych owu, wiadomo dlaczego?
mi pokazuje 29.11 ewentualny poród, a jestem 9dc, ale cieszy mnie to, że w kolejny cyklu jeszcze załapałabym się na dzieciaka w tym roku... no ale wiadomo... przyjmę każdą datęTo ja tylko tak nieśmiało napiszę, że nadal jeszcze robimy listopadowe bobasy. Dopiero od 10.03.2023r. startują grudniowe maluchy
![]()