• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
O pierwsze 8 cykli, z czego 2 na ovi (nie zadziałało), bez innych wspomagaczy poza suplami.
Badania takie podstawowe (morfo, tarczyca, wszystkie z listy "3-5 dc", krzywa cukrowa i insulinowa, amh, drożność HyCoSy) plus nasienie. Wyszyskie, poza insuliną po 1h wyszły dobre.
A jaka mialas insulinę po 1h? Bierzesz coś na to? Bo ja w krzywej tez mialam ten 1 wynik ponad norme i dostalam mete 750.

To ja tylko tak nieśmiało napiszę, że nadal jeszcze robimy listopadowe bobasy. Dopiero od 10.03.2023r. startują grudniowe maluchy :)

twas the night before christmas GIF

Długo już bierzesz metę? Miałaś jakieś kontrole insuliny po tym czasie? Sprawdzałaś może czy wpłynęło to u Ciebie jakoś na próby wątrobowe?
Od lipca. Nie sprawdzalam jeszcze, ale mam w planach. O probach watrobowych nie pomyslalam, ale dorzuce przy kolejnym pobraniu.
Ja sam wskazik homa to mialam blisko 1. Na krzywej tylko ta insulina po 1h jest wyzej..
I tak od zawsze czuje, ze ta meta nie do końca mi potrzebna. Ze dieta i ruchem udalo by sie to obniżyć, a meta to jednak chemia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry