Brownie1992
Moderator
Ja bym powtórzyła koniecznieehhh...wiem, że na testy patrzy się w wyznaczonym czasie, a tu po 8 minutach pojawił się cień. Teoretycznie zapisana jestem na 18 a okres powinnam mieć 21...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bym powtórzyła koniecznieehhh...wiem, że na testy patrzy się w wyznaczonym czasie, a tu po 8 minutach pojawił się cień. Teoretycznie zapisana jestem na 18 a okres powinnam mieć 21...
A robiłaś coś specjalnie, żeby się wydłużyła? Ja mam ostatnio 11 dni... i troszkę się zmartwiłam, ale nie mam pojęcia jaką mogłam mieć kiedyś...U mnie się zmieniła. Na początku starań (ponad 5 lat temu) była ok 12 dni, a od 2 lata temu i do tej pory jest 15 dniowa.
ja cieniom nie ufna ale tu widze go,ehhh...wiem, że na testy patrzy się w wyznaczonym czasie, a tu po 8 minutach pojawił się cień. Teoretycznie zapisana jestem na 18 a okres powinnam mieć 21...
Sama się wydłużyła po kilku poronieniach. Chociaż może to zależało od tego, że na początku dużo się "leczyłam progesteronem" i to on mi wydłużył na tyle, że po odstawieniu już taka została.A robiłaś coś specjalnie, żeby się wydłużyła? Ja mam ostatnio 11 dni... i troszkę się zmartwiłam, ale nie mam pojęcia jaką mogłam mieć kiedyś...
niezły ze mnie dzban, że przez tyle lat nawet podstawowych rzeczy nie wiedziałam...
Dziękuję za odpowiedź. Przykro mi z powodu Twoich poronień i trzymam obrzydliwie mocno kciuki za CiebieSama się wydłużyła po kilku poronieniach. Chociaż może to zależało od tego, że na początku dużo się "leczyłam progesteronem" i to on mi wydłużył na tyle, że po odstawieniu już taka została.
No HiT! Dobry jestDobrze, że chociaż ogarnia kto jest jego żoną![]()
piękne!!!!!Dobrze, że chociaż ogarnia kto jest jego żoną![]()
Achhh faceciDobrze, że chociaż ogarnia kto jest jego żoną![]()
przestań to nie prawda jaki dzban! myślę że dużo z nas nie pilnowało tego w ogóle i to nie powód by mieć do siebie jakiekolwiek pretensje przez toA robiłaś coś specjalnie, żeby się wydłużyła? Ja mam ostatnio 11 dni... i troszkę się zmartwiłam, ale nie mam pojęcia jaką mogłam mieć kiedyś...
niezły ze mnie dzban, że przez tyle lat nawet podstawowych rzeczy nie wiedziałam...