• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Ja jebie nie umiem wstać z łóżka xD mówię kurła wątroba mi siada bo nie umiem się podnieść i tak boli w tym miejscu ! Jakoś wstałam.. kurła nie umiem dojść do kibla!!! Dzwonię do doktora! A nie dobra… ćwiczyłam wczoraj xD 🤣🤣🤣🤣
A mnie dzisiaj boli ten lewy jajnik, w którym nigdy nic nie chce urosnąć powyżej 10mm, muszę sobie afirmować, że to na pewno działa na krzyż i będzie taka owulacja, że hoho.

Nie znajdę tego już, ale wczoraj ktoś mnie pytał co ja biorę teraz za suple
To odpowiadam, że nic nie biorę poza B12 i vigantolem (witamina D) bo w teorii mam odpuszczenie

A vigantol bierzemy bo Młodemu wyszła wit. D 21 - a nikt z nas raczej nie ma pewnie większej więc wszyscy się suplementujemy. I ja to tam leje na oko

reklama
A mnie dzisiaj boli ten lewy jajnik, w którym nigdy nic nie chce urosnąć powyżej 10mm, muszę sobie afirmować, że to na pewno działa na krzyż i będzie taka owulacja, że hoho.
Afirmuje razem z Tobą! Ja dalej nie mam okresu… kłuje mnie ras lewy raz prawy, już w głowie czarne myśli ze zaś CP 🤦‍♀️ czekam do 38dc i jak nie przyjdzie to biorę dupka i badania zaś

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry