helianthus
Fanka BB :)
Nie mogłam spać i melduje, że o 4.30 siknęłam. No i teraz chyba czas na be
Na wyniki będziemy czekać razem z Tobą. Przypomnisz ile się staraszNie mogłam spać i melduje, że o 4.30 siknęłam. No i teraz chyba czas na betę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie mogłam spać i melduje, że o 4.30 siknęłam. No i teraz chyba czas na be
Na wyniki będziemy czekać razem z Tobą. Przypomnisz ile się staraszNie mogłam spać i melduje, że o 4.30 siknęłam. No i teraz chyba czas na betę.
No cóż...hasło staram się brzmi tu dziwnie wobec dziewczyn, które starają się miesiącami a nawet latami. To jest mój drugi cykl. W lutym spóźniliśmy się i minęliśmy się z dniami płodnymi. W tym miesiącu monitorowanie cyklu za pomocą testów owulacyjnych. No i wczoraj cień na teście, ale po czasie. No a dziś już niezła krecha.Na wyniki będziemy czekać razem z Tobą. Przypomnisz ile się starasz
Współczuję, choć ponoć badania mówią, zaraz na jakiś czas to dobrze bo organizm się oczyściDzień doberek, nie mierzyłam dziś temperatury, gdyż robię to o 6:00, a o 5:00 obudziła mnie sraczka i mnie pogoniło do kibelka. Miłego dnia![]()
dobre sranie nigdy nie jest złeWspółczuję, choć ponoć badania mówią, zaraz na jakiś czas to dobrze bo organizm się oczyści![]()
Trzymamy kciuki mocnoNa razie studzę emocje - beta prawdę powie.Ale nie powiem... cieszę się, że wczoraj zajrzałam do tego cholernego kosza
![]()
Laboratorium jest od 7.30dobre sranie nigdy nie jest złeA Ty o której na betę?
![]()
Czy sraczka u staraczek przenosi się przez forum? Bo wczoraj to chyba @Brownie1992 brylowała w tym temacie?Dzień doberek, nie mierzyłam dziś temperatury, gdyż robię to o 6:00, a o 5:00 obudziła mnie sraczka i mnie pogoniło do kibelka. Miłego dnia![]()
Piękne kreseczkiNie mogłam spać i melduje, że o 4.30 siknęłam. No i teraz chyba czas na betę.