Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałam dużo planów jednak zwalczam chorobę, wczoraj dzień wolny i dziś też.Lepiej mi napiszcie co dobrego planujecie na weekend.
Ruchańsko brzmi jak sport wyczynowy, jak jakiś maraton xdRuchańsko. Cały weekend w łóżkuW końcu w sobotę ovi
![]()
Ja bym sobie basen odpuściła. Wychoruj się i wtedy idź.Miałam dużo planów jednak zwalczam chorobę, wczoraj dzień wolny i dziś też.
Choroba nie zwala mnie z nóg aż tak, bo nie gorączkuję. I myślę, co by tu posprzątać
Bolą mnie zatoki i migdały, czy basen jutro bylby złym pomysłem?
Ja myślę przez pryzmat utraty wagi, od stycznia spadło mi prawie 6kg (i chce więcej!), a wcześniej od lat waga stała w miejscu
Ruchańsko brzmi jak sport wyczynowy, jak jakiś maraton xdi bardzo dobrze pasuje - u mnie też w weekend ruchańsko xd
Tak przed ovu zawsze w dół. Wczorajszy czyli srodkowy premkm ocenil 0,88 i dzis poranny dolny 0,76 i oznaczyl pik wczorajszy.albo był już peak albo tuż tuż. Porównywałaś z poprzendimi wykresami? czy spada Ci tempa zaraz przed owu? wazne, że się seksisz regularnie![]()
Rzeczywiście, rozsądnie będzie zostać w domuJa bym sobie basen odpuściła. Wychoruj się i wtedy idź.
Waga pięknie w dółGratulacje! Jaką dietę stosujesz? Ile jeszcze chcesz zrzucić? Pewnie pisałaś, ale nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać
Skutecznego ruchańska w weekend życzę
Za namową dołączyłam do Ciebie na testowanie na koniec miesiąca![]()
Ja też robiłam w 4 dcDzień dobry@pluto_nova proszę mi wpisać
. Dzisiaj w nocy mnie franca zaatakowała. W tym cyklu chce sobie zrobić badania które należy robić w 3dc. Czy jak zrobię w poniedziałek w 4dc to będzie spoko? Akurat 3 wypada w niedzielę
![]()

Mogłabyś napisać jak zmieniłaś kwestie żywienia?Rzeczywiście, rozsądnie będzie zostać w domu
W listopadzie wyszło mi IO, od razu zmiana diety na właściwszą i świadomą. Od grudnia meta. Nie każdy jest za nią jednak mi ruszyła jakieś procesy w organizmie. Do tego dołożyłam raz w tygodniu basen. I waga leci. Nawet jak na basen nie pójdę, to waga leci (na spokojnie, po pół kilo na tydzień albo i nic, ale ważne, że nie w górę). Mniej jem, lepiej. Więc jestem zachwycona, że w końcu coś drgnęło. Ubrania nie są opięte. To takie uczucie, że "wzięłam byka za rogi"Wcześniej mimo sportu i żywienia nic a nic i ciągle byłam wzdęta, a co za tym idzie - zdołowana, nienawidziłam komentarzy "o przytyło się".
Ups sorry @pluto_nova nie chciałam Cię zarazićCzy sraczka u staraczek przenosi się przez forum? Bo wczoraj to chyba @Brownie1992 brylowała w tym temacie?![]()