E
eag
Gość
Ja Wam zdjęć skrzepów nie wyślę ale jakbyście miały taki fetysz jak ja i chciały zobaczyć fajne zwłoki to dajcie znać 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakie kryteria muszą spełnić zwłoki, żeby zakwalifikować się do kategorii "fajne"?Ja Wam zdjęć skrzepów nie wyślę ale jakbyście miały taki fetysz jak ja i chciały zobaczyć fajne zwłoki to dajcie znać![]()
Według mnie fajne zwłokiJakie kryteria muszą spełnić zwłoki, żeby zakwalifikować się do kategorii "fajne"?![]()
Ja Wam zdjęć skrzepów nie wyślę ale jakbyście miały taki fetysz jak ja i chciały zobaczyć fajne zwłoki to dajcie znać![]()
chciałam usunąć ale nie wiem jakno i musiałaś nam to tu wkleić![]()
Taak, miałam swoje owulacje ale lekarz chciał podkręcić i wtedy nawet dwa razy miałam po 3 pęcherzyki, za dugim razem dwa na prawym i jeden na lewym. wszystkie pękły a ciąży nadal brak@aurii_orelii Ty chyba miałaś stymulację mając własne owulacje? Czy źle kojarzę?
ej!!! Jaki kloc. Ja mam 158, szczupła a syn niecałe 4500To ciekawe, moja koleżanka drobna 150 chuda szkapa, mąż niewiele wyższy 160 chudzielec, dziadkowie tak samo. Dziecko kloc 4200![]()
mąż też w słuzbach pracuje więc często mi pokazuje te zdjęcia, które sobie w pacy wysyłacieJa Wam zdjęć skrzepów nie wyślę ale jakbyście miały taki fetysz jak ja i chciały zobaczyć fajne zwłoki to dajcie znać![]()
O! Super sprawa taki kursCo tu tak cicho dzisiaj?
Byłam wczoraj na kursie pierwszej pomocy. Super jest wiedzieć jak pomóc poszkodowanemu, szkoda tylko, że człowiek tak szybko zapomina o podstawach. Mimo wszystko polecam![]()