ninjacorps
Marcóweczka 2008
Wypraszam sobie - ja jestem leworęczna i ufo nie jestem(...) już zaczęłam się martwić, że będzie leworęczna (...)

.Poza tym wśród leworęcznych, procentowo jest dużo więcej ludzi wybitnie uzdolnionych ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wypraszam sobie - ja jestem leworęczna i ufo nie jestem(...) już zaczęłam się martwić, że będzie leworęczna (...)

.Tak, tak, popieram. Też jestem leworęczna. A dokładniej to prawooczna, oburęczna, lewonożna, taki nietypowy dość egzemplarz ;-) . Piszę lewą ręką, ale na tablicy pisałam częściej prawą. Przy wielu czynnościach jest mi obojętne, którą ręką. Ale są też takie, których nie umiem zrobić prawą i takie, których nie umiem zrobić lewa ręką. Przemko jest praworęczny, to może Milenka będzie mańkut po mamusiWypraszam sobie - ja jestem leworęczna i ufo nie jestem.
Poza tym wśród leworęcznych, procentowo jest dużo więcej ludzi wybitnie uzdolnionych ;-)

jak przy pisaniu zmeczyła jej sie jedna ręka to sobie przekąłdała długopis i pisała dalej a jako nauczycielka napisała sie sporo protokołów w życiu
mnie nie zalezy na praworęcznosci dzieci.Oboje z meżem jestesmy prawi i Oli też.Marcel - się obaczy
Stefanna i jak ta wszystko stoi? słyszałam w radiu ze u was niezłe oberwanie chmury było![]()

Czy potem będzie leworęczna czy praworęczna to zobaczymy...
Dobrze, że nie zaglądałam nocą na BB