Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a ja i mężul praworęczni. Z Mają niewiadomo jak będzie bo bardziej chwyta zabawki lewą ręką niż prawą.
i suuppeerrr wypoczynku.

.A!.I odżywiaj sie dobrze;-)!
..to co z nich robisz?
a potem imprezka u rodziców.. nawet tańce były:-)tylko mężunio mi zaniemógł i dogorywa:-) nie ma chłop zdrowia do wódeczki:-):-):-) idę do łóżeczka!

Chyba miałaś jakąś pomoc, bo u mnie z tym krucho:-( No ale jakoś daję sobie radę...
Pozdrowienia dla cierpiącego mężula...

Jola zasnęła, choć nie obyło się bez płaczu
Nie myślałam że to przejdzie tak fajnie.A w samej Chorwcji też super -dla Gabrysi było bez różnicy gdzie jest-wszystkie rytuały jak w domu więc ok.Miezkaliśmy w takim ośrodku położonym w lesie sosnowym,więc mega gorąco nie było.Do morza dwa kroki,ale Jasiek bardziej wolał basen wiec praktycznie tam bywaliśmy.Poza tym to miejsce to raj dla dzieci-Jasiu był w swoim żywiole.Jak ogarnę się trochę ztym wszystkim to wkleję jakieś fotki.Pozdrawiam i miłego dzionka-idę poczytać co u was...