Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o 9 zjadłam bułke z serkiem chrzanowym almette a teraz juz wciagam jogurt truskawkowy
a jest 11.20.. cóz lepiej jeśc czesciej ale mniej - no przynajmniej tak mówią;-) póki co to ja i tak np wieczorem jeśc za bardzo nie moge wiec na razie jestem 1,3 kg do przodu:dull: a wczoraj to nawet na orbitreku pojechałam te 15 min:-)az mnie duma rozpiera heheh
.Tylko ja nie chcę dużo przytyc bo może wtedy poród bedę miała lżejszy
poprzednio miałam 13 godzin piekła i m.in dlatego chcę teraz znieczulenie zewnątrzoponowe.W koncu mamy 21 wiek i chyba kobieta może wreszcie rodzić bez bólu!!!!ale zdecydowałam ze poprosze o znieczulenie sama jak nie bede juz wytrzymywac.tylko musze sie zorientowac na jakiej zasadzie trzeba sie na to znieczulenie umawiać... a moze kotś ma juz wiedze na ten temat

za to nie przepadam za slodyczami a ostatnio nawet wcinam ze smakiem sledzie pod kazda postacia 
ja tam preferuje ruch pod każda postacia.teraz jak juz sie dobrze czuję orbitrek znów bedzie moim przyjacielem a i bez kolacji też jakoś mi nie jest smutno
okazyjnie nawet mi smakuje a dziś jak wróce z pracy to sobie zrobię taką na samym mleczku 

mam tylko nadzieję ze znów w drodze powrotniej nie zacznie mi coś pachnieć..... wczoraj nie wiadomo skad w zamknietym aucie poczułam mortadete i (mimo ze to mięso w końcu) tak mnie to nakręciło ze skonczyłam "u Krawczyka" w kolejce heheheh
mmm a jaka była świerzutka i pyszniutka
słodycze i typowe mięcho obiadowe nadal out!