darinia
Entuzjast(k)a
asia - potrzebny ci kilkudniowy odpoczynek albo chociaż jeden dzień tylko dla siebie podziwiam że i tak już długo wytrzymałaś ;-)
ewa- sukienka Tosieńki śliczna :-) super że wyjazd się udał
Zuziaczek śpi dziś spędziłam dzień u rodziców na ogródku przegadałam z siostrą kilka godzin Zuzia oczywiście ukochana wnusia więc mogłyśmy pogadać :-)
zastanawiam się nad pójściem do pracy najwyższa pora studia skończone to nie mam już gdzie wracać po wakacjach ale mam mieszane uczucia bo wiem że dałam bym sobie radę praca a potem dom ale z drugiej strony nie mam gdzie ją zostawić w czasie mojej nieobecności moja mama zgłaszała chęć do pomocy ale nie chce ją obarczać bo sama jeszcze popołudniu pracuje to by nie miała czasu dla siebie a znów Zuzia jest za mała żeby została z dziadkiem
więc narazie odwlekam decyzje do października ahhh
ewa- sukienka Tosieńki śliczna :-) super że wyjazd się udał
Zuziaczek śpi dziś spędziłam dzień u rodziców na ogródku przegadałam z siostrą kilka godzin Zuzia oczywiście ukochana wnusia więc mogłyśmy pogadać :-)
zastanawiam się nad pójściem do pracy najwyższa pora studia skończone to nie mam już gdzie wracać po wakacjach ale mam mieszane uczucia bo wiem że dałam bym sobie radę praca a potem dom ale z drugiej strony nie mam gdzie ją zostawić w czasie mojej nieobecności moja mama zgłaszała chęć do pomocy ale nie chce ją obarczać bo sama jeszcze popołudniu pracuje to by nie miała czasu dla siebie a znów Zuzia jest za mała żeby została z dziadkiem
więc narazie odwlekam decyzje do października ahhh
. Wieczorami tez cyrki, nie chce zasypiać, nie ma mowy o samodzielnym zasypianiu, tylko z cycusiem ( wiem, wiem sama sobie zgotowałam ten los), pomyślałam tylko ze skoro ma dopiero 5 miesięcy to może sie jeszcze da ją czegoś nauczyć??? Niestety idzie mi to marnie, bardzo marnie
Dzisiaj tez zasnęła dopiero ok. 23 i o dziwo śpi w łóżeczku, w nocy budzi się 1-2 razy na karmienie, rano spi ładnie, długo. Może powinnam ja rano szybciej budzić?? No ale skoro słodko spi to widocznie tak potrzebuje
. Musze sie po prostu przyzwyczaić że mam dwa różne dzieciaki i ze każde spi inaczej. Niestety...
, trzymam kciuki za USG
wymienia kadrę na młodą i w jej mniemaniu głupią
. No nic, trzeba bedzie szukać nowej pracy ale to jak Zuzinka urośnie.

Ale skoro tylko wtedy jest czas coś porobić... Ja sprzątam tylko po 20 albo rano... a właśnie naczynia mi zostały z wczorajszej wizyty znajomego
:-)
;-)